Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Autumn Breaker 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 11 OCTOBER 2015 AT 10.30 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:44  •  WINNER (F) 00:40:19  •  348 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
10th
Chris Quigley
00:38:20
+00:03:36
2.9%
34th
Mark Fawcett
00:42:28
+00:07:44
9.8%
49th
John McDonald
00:43:43
+00:08:59
14.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:09
Chris Singleton
2013
00:37:24
Chris Quigley
2013
00:39:47
Adam Howard
2014
00:41:04
Mark Fawcett
2013
00:41:21
Dale Grimshaw
2014
00:41:39
Chris Stanley
2014
00:41:53
John McDonald
2013
00:42:50
Colin Smith
2013
00:43:08
Michael Wrigley
2014
00:43:55
David Howard
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:40:05
Christina Singleton
2013
00:49:55
Jill Maxfield
2012
00:50:02
Dawn Tibbs
2016
00:56:07
Suzanne Davies
2013
October 2015
31
TRAIL RACE
26
ROAD RACE
25
WYCOLLER
FELL RACE
25
TRAIL RACE
25
ACCRINGTON
ROAD RACE
24
KETTLEWELL
FELL RACE
24
LLANBERIS
ROAD RACE
18
MULTI-TERRAIN
18
ROAD RACE
18
ROAD RACE
18
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
ROAD RACE
18
BRIGHTON & HOVE
ROAD RACE
18
ROAD RACE
18
AMSTERDAM
ROAD RACE
17
PILLING
ROAD RACE
17
ROTHERHAM
ULTRA
11
BLACKPOOL
ROAD RACE
11
ROAD RACE
11
ROAD RACE
11
ROAD RACE
10
WASDALE HEAD
FELL RACE
10
AMBLESIDE
FELL RACE
10
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
KIELDER WATER
TRAIL RACE
04
ROAD RACE
04
RELAY
04
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
TRIATHLON