Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Windmill 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 8 NOVEMBER 2015 AT 11.05 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:36:04  •  WINNER (F) 00:41:27  •  772 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(14 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Nick Gaskell
00:36:53
+00:00:49
0.3%
13th
Chris Quigley
00:39:36
+00:03:32
1.7%
14th
Daniel Pearson
00:40:02
+00:03:58
1.8%
25th
Chris Stanley
00:41:44
+00:05:40
3.2%
31st
Mark Fawcett
00:42:12
+00:06:08
4.0%
55th
John McDonald
00:45:18
+00:09:14
7.1%
59th (5th)
Karen Driver
00:45:31
+00:09:27
7.6%
77th (11th)
Tanya Bunkham
00:47:13
+00:11:09
10.0%
141st
Wayne McIntosh
00:49:57
+00:13:53
18.3%
211th
Mark Pemberton
00:52:54
+00:16:50
27.3%
352nd (132nd)
Suzanne Davies
00:57:54
+00:21:50
45.6%
508th (253rd)
Ann Hartley
00:01:02
+23:24:58
65.8%
509th (254th)
Zoe Lockett
01:02:11
+00:26:07
65.9%
561st
Matt Allison
01:03:36
+00:27:32
72.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:53
Nick Gaskell
2015
00:37:33
Chris Quigley
2013
00:40:02
Daniel Pearson
2015
00:40:10
Mark Fawcett
2013
00:40:21
Adam Howard
2014
00:40:42
John McDonald
2013
00:41:44
Chris Stanley
2015
00:41:47
Dale Grimshaw
2014
00:41:56
David Howard
2016
00:42:17
Michael Wrigley
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:01:02
Ann Hartley
2015
00:45:31
Karen Driver
2015
00:47:13
Tanya Bunkham
2015
00:48:34
Dawn Tibbs
2016
00:51:00
Linda Ensby
2016
00:53:49
Elizabeth Allison
2014
00:55:47
Suzanne Davies
2013
00:58:25
Maxine Betts
2016
00:58:37
Karen Windle
2016
00:58:45
Claire Storozuk
2016
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA