Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Preston 10
ROAD RACE ON SUNDAY 15 NOVEMBER 2015 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 MILES
RACE STATS
WINNER 00:55:53  •  WINNER (F) 00:58:18  •  416 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
71st
Adam Howard
01:06:29
+00:10:36
17.1%
134th
Michael Wrigley
01:12:08
+00:16:15
32.2%
176th
John McDonald
01:16:36
+00:20:43
42.3%
191st
Colin Smith
01:18:15
+00:22:22
45.9%
285th
Joe Edmundson
01:26:44
+00:30:51
68.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:44
Nick Gaskell
2016
01:00:19
Stephen Hall
2016
01:02:29
Chris Quigley
2013
01:02:39
Kevin Salter
2016
01:03:17
Darren Horner
2011
01:03:48
Frazer Durris
2016
01:04:47
Dave Lord
2016
01:04:49
Simon Kelly
2011
01:05:50
Pete Baistow
2010
01:06:29
Adam Howard
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:15:40
Tanya Bunkham
2016
01:24:12
Fiona Pudge
2016
01:25:55
Jill Maxfield
2014
01:27:46
Elouise Sylkie Pemberton
2016
01:29:23
Elizabeth Allison
2016
01:32:18
Gillian Greenwood
2016
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA