Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Badger Bar Blast
FELL RACE ON SATURDAY 21 NOVEMBER 2015 AT 12.00 PM
DISTANCE
7 MILES
ASCENT
2200 FEET
RACE STATS
WINNER 00:59:09  •  WINNER (F) 01:04:58  •  121 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th
John Whiteside
01:05:28
+00:06:19
12.4%
29th
Dale Grimshaw
01:14:41
+00:15:32
24.0%
32nd
Mick Dobson
01:15:00
+00:15:51
26.4%
39th
Frazer Durris
01:15:41
+00:16:32
32.2%
48th
James Williamson
01:17:44
+00:18:35
39.7%
83rd
Matthew Wilcock
01:30:42
+00:31:33
68.6%
95th
Andrew Graham
01:38:27
+00:39:18
78.5%
FASTEST 10 TAC MEN
01:05:28
John Whiteside
2015
01:14:41
Dale Grimshaw
2015
01:15:00
Mick Dobson
2015
01:15:41
Frazer Durris
2015
01:17:44
James Williamson
2015
01:30:42
Matthew Wilcock
2015
01:38:27
Andrew Graham
2015
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA