Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
David Staff Memorial
FELL RACE ON SUNDAY 29 NOVEMBER 2015 AT 11.30 AM
DISTANCE
6 KM
RACE STATS
WINNER 00:29:11  •  WINNER (F) 00:32:49  •  128 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  †2015  •  †2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2009  •  2007
FOOTNOTE †
2015 - New shortened route
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
36th
Jamie McIlvenny
00:36:46
+00:07:35
28.1%
37th
Andrew Braithwaite
00:36:51
+00:07:40
28.9%
67th
John McDonald
00:39:59
+00:10:48
52.3%
77th (10th)
Nicola Nuttall
00:40:54
+00:11:43
60.2%
90th
Andrew Graham
00:42:49
+00:13:38
70.3%
95th
Colin Smith
00:43:37
+00:14:26
74.2%
108th (18th)
Steph Taylor-Bolshaw
00:47:19
+00:18:08
84.4%
111th (19th)
Karen Wood
00:48:21
+00:19:10
86.7%
117th (21st)
Verity Brown
00:50:29
+00:21:18
91.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:30:23
Nick Gaskell
2016
00:36:02
Jamie McIlvenny
2014†
00:36:51
Andrew Braithwaite
2015†
00:37:30
John McDonald
2014†
00:40:57
Dave Croll
2012
00:41:18
Neil Alderman
2007
00:41:46
Simon Kelly
2011
00:42:49
Andrew Graham
2015†
00:43:37
Colin Smith
2015†
00:45:57
Craig Eccles
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
00:40:54
Nicola Nuttall
2015†
00:47:19
Steph Taylor-Bolshaw
2015†
00:48:21
Karen Wood
2015†
00:50:29
Verity Brown
2015†
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA