Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Running Festival Half Marathon
ROAD RACE ON SATURDAY 16 JULY 2016 AT 9.30 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:26:58  •  WINNER (F) 01:53:29  •  56 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
6th
Paul Brown
01:38:04
+00:11:06
10.7%
7th
Adam Howard
01:38:21
+00:11:23
12.5%
12th
Michael Wrigley
01:42:44
+00:15:46
21.4%
18th
John McDonald
01:49:39
+00:22:41
32.1%
25th (2nd)
Lucy Brown
01:56:11
+00:29:13
44.6%
27th (4th)
Beverley Thompson
01:57:08
+00:30:10
48.2%
FASTEST 10 TAC MEN
01:32:48
Paul Brown
2015
01:37:40
Frazer Durris
2015
01:38:21
Adam Howard
2016
01:38:29
Dave Potter
2015
01:42:44
Michael Wrigley
2016
01:44:05
John McDonald
2015
01:45:35
Andrew Braithwaite
2015
01:49:05
Adrian Blackledge
2015
01:49:50
Neil Alderman
2015
01:52:26
Mark McConville
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:38:29
Christina Singleton
2015
01:49:23
Nicola Nuttall
2015
01:52:52
Tanya Bunkham
2015
01:54:55
Beverley Thompson
2015
01:56:11
Lucy Brown
2016
02:02:05
Nicola Regan
2015
02:07:04
Lucy Alderman
2015
02:12:11
Karen Wood
2015
02:12:11
Steph Taylor-Bolshaw
2015
02:13:37
Fiona Pudge
2015
July 2016
30
COWLING
FELL RACE
30
FELL RACE
30
SUMMIT
FELL RACE
30
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
28
AMBLESIDE
FELL RACE
27
PADIHAM
ROAD RACE
27
BACUP
FELL RACE
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
AMBLESIDE
ULTRA
21
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
WIDDOP
FELL RACE
17
CRACOE
FELL RACE
17
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
17
BOLTON
TRIATHLON
17
ROAD RACE
16
LLANBERIS
FELL RACE
16
ROAD RACE
13
TRAIL RACE
10
NELSON
ROAD RACE
10
LEEDS
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
SILSDEN
ROAD RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
STIRTON
FELL RACE
06
TRAIL RACE
05
TODMORDEN
FELL RACE
03
KESWICK
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
REDDITCH
TRIATHLON