Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Green Drive Five
ROAD RACE ON SUNDAY 16 OCTOBER 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:26:03  •  WINNER (F) 00:28:08  •  257 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
14th
Graham Rose
00:29:36
+00:03:33
5.4%
25th
Frazer Durris
00:30:46
+00:04:43
9.7%
39th
Martin Greenwood
00:32:14
+00:06:11
15.2%
40th
Adrian Blackledge
00:32:26
+00:06:23
15.6%
99th
Andrew Mullen
00:37:20
+00:11:17
38.5%
101st (13th)
Tanya Bunkham
00:37:25
+00:11:22
39.3%
125th
Colin Smith
00:39:25
+00:13:22
48.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:29:36
Graham Rose
2016
00:30:46
Frazer Durris
2016
00:31:11
Pete Baistow
2010
00:31:54
Dave Lord
2017
00:31:58
Jamie Osborne
2015
00:32:14
Martin Greenwood
2016
00:32:26
Adrian Blackledge
2016
00:35:09
John McDonald
2011
00:37:20
Andrew Mullen
2016
00:39:16
Wayne McIntosh
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:37:25
Tanya Bunkham
2016
00:39:01
Jasmine Aherne
2017
00:40:09
Jill Maxfield
2013
00:40:14
Jean Baistow
2013
October 2016
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
FRANKFURT
ROAD RACE
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
22
TRAIL RACE
22
KETTLEWELL
FELL RACE
22
ROAD RACE
16
ROAD RACE
16
BLACKPOOL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
ROTHERHAM
ULTRA
09
COLNE
ROAD RACE
09
HAWORTH
FELL RACE
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
08
AMBLESIDE
FELL RACE
08
TRAIL RACE
08
CALDBECK
ULTRA
08
WASDALE HEAD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
02
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
02
TRAIL RACE
02
RELAY
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
TRAIL RACE
01
TRAIL RACE