Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Great Hameldon Hill
FELL RACE ON SUNDAY 1 MAY 2016 AT 12.00 PM
DISTANCE
5.8 MILES
ASCENT
1100 FEET
RACE STATS
WINNER 00:39:04  •  WINNER (F) 00:46:23  •  176 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009  •  2008  •  2007  •  2006
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(27 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Marc Smith
00:43:24
+00:04:20
4.0%
42nd
Neil Hutchinson
00:50:26
+00:11:22
23.9%
43rd (6th)
Christina Singleton
00:50:27
+00:11:23
24.4%
49th
Adrian Blackledge
00:51:12
+00:12:08
27.8%
54th (10th)
Autumn Pearson
00:51:49
+00:12:45
30.7%
58th
Neil Smith
00:52:03
+00:12:59
33.0%
61st
Kieran Turner
00:52:22
+00:13:18
34.7%
72nd
James Crook
00:53:24
+00:14:20
40.9%
73rd
Craig Eccles
00:53:34
+00:14:30
41.5%
75th
Sean Haydock
00:53:41
+00:14:37
42.6%
76th
Craig Storozuk
00:53:45
+00:14:41
43.2%
79th
Andrew Braithwaite
00:54:24
+00:15:20
44.9%
82nd
Mark Storey
00:54:55
+00:15:51
46.6%
86th
Anthony Brown
00:55:24
+00:16:20
48.9%
97th
John McDonald
00:56:43
+00:17:39
55.1%
97th
Stephen White
00:56:42
+00:17:38
55.1%
100th
David Farrer
00:56:57
+00:17:53
56.8%
112th (17th)
Ruth Joyce
00:59:29
+00:20:25
63.6%
116th
Wayne McIntosh
01:00:27
+00:21:23
65.9%
117th
Robert Smith
01:01:07
+00:22:03
66.5%
129th (26th)
Gina McCabe
01:03:03
+00:23:59
73.3%
130th
Graham Odgers
01:03:05
+00:24:01
73.9%
133rd
Steph Taylor-Bolshaw
01:03:23
+00:24:19
75.6%
139th
Colin Smith
01:04:00
+00:24:56
79.0%
146th (37th)
Nicola Regan
01:05:58
+00:26:54
83.0%
153rd
Charis Rowlands
01:08:58
+00:29:54
86.9%
161st (44th)
Karen Wood
01:12:22
+00:33:18
91.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:36
Nick Gaskell
2017
00:42:56
John Whiteside
2015
00:43:03
Heath McDonald-Noble
2012
00:43:19
Nicholas Cook
2014
00:43:24
Marc Smith
2016
00:43:48
David McCabe
2010
00:44:17
Darren Horner
2012
00:44:22
Kevin Salter
2017
00:44:34
Dean Ralphson
2010
00:45:01
Paul Brown
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:46:51
Molly Ralphson
2010
00:49:07
Fiona Hall
2013
00:50:09
Christina Singleton
2015
00:51:47
Kelly Whiteside
2015
00:51:49
Autumn Pearson
2016
00:53:46
Fionnuala Swann
2011
00:54:10
Dawn Tibbs
2017
00:54:43
Nicola Nuttall
2012
00:55:05
Kerrie-Anne Bretherton
2015
00:55:57
Helen Buchan
2013
May 2016
30
AUSTWICK
FELL RACE
30
FELL RACE
30
FELL RACE
30
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
29
CONISTON
FELL RACE
29
FELL RACE
29
ROAD RACE
29
RAWTENSTALL
TRIATHLON
29
ROAD RACE
28
ROAD RACE
28
HUTTON ROOF
FELL RACE
28
DUATHLON
28
ROAD RACE
27
ROAD RACE
25
WATERFOOT
FELL RACE
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
22
PENWORTHAM
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
21
SEDBERGH
FELL RACE
21
APPLETREEWICK
FELL RACE
21
SOWERBY BRIDGE
MULTI-TERRAIN
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
ULTRA
18
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
18
KILDWICK
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
LEYLAND
TRAIL RACE
15
ROAD RACE
15
RELAY
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
11
TRAIL RACE
10
WORSTON
FELL RACE
08
WHITECHAPEL
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
TRIATHLON
07
HAWKSWICK
FELL RACE
07
TRAIL RACE
07
FELL RACE
07
CHARLESWORTH
FELL RACE
07
FELL RACE
07
FELL RACE
07
FELL RACE
06
EARBY
MULTI-TERRAIN
04
LOTHERSDALE
FELL RACE
04
TRAIL RACE
04
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
03
MULTI-TERRAIN
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
01
ACCRINGTON
FELL RACE
01
FELL RACE
01
FELL RACE
01
ROAD RACE
01
FELL RACE
01
FELL RACE
01
TRAIL RACE