Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Hendon Brook

ROAD RACE ON SUNDAY 10 JULY 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.5 MILES
ASCENT
2100 FEET
RACE STATS
WINNER 01:18:18  •  WINNER (F) 01:38:22  •  145 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(38 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
12th
John Whiteside
01:33:52
+00:15:34
8.3%
13th
Graham Rose
01:33:56
+00:15:38
9.0%
18th
Paul Brown
01:36:51
+00:18:33
12.4%
20th
Luke Turner
01:37:10
+00:18:52
13.8%
28th
Stephen Hall
01:38:43
+00:20:25
19.3%
29th
Kevin Salter
01:38:52
+00:20:34
20.0%
30th
Adrian Blackledge
01:39:37
+00:21:19
20.7%
34th
Darren Holland
01:41:00
+00:22:42
23.4%
40th
Chris Campbell
01:43:20
+00:25:02
27.6%
41st
Jamie McIlvenny
01:43:43
+00:25:25
28.3%
43rd
Martin Greenwood
01:44:56
+00:26:38
29.7%
45th
Adam Howard
01:45:43
+00:27:25
31.0%
47th
Michael Wrigley
01:46:25
+00:28:07
32.4%
48th
Dave Lord
01:47:34
+00:29:16
33.1%
53rd
Neil Smith
01:49:20
+00:31:02
36.6%
54th
John McDonald
01:50:36
+00:32:18
37.2%
63rd
Mark Storey
01:52:58
+00:34:40
43.4%
72nd
Andrew Mullen
01:55:44
+00:37:26
49.7%
74th
Mark Fawcett
01:56:37
+00:38:19
51.0%
77th (7th)
Debbie Earnshaw
01:57:52
+00:39:34
53.1%
80th (8th)
Tanya Bunkham
01:58:30
+00:40:12
55.2%
82nd
David Howard
01:59:29
+00:41:11
56.6%
89th
Kieran Turner
02:00:19
+00:42:01
61.4%
91st
Chris Emmerson
02:01:01
+00:42:43
62.8%
93rd
Mark McConville
02:01:46
+00:43:28
64.1%
99th
Mark Duerden
02:03:46
+00:45:28
68.3%
108th
Anthony Brown
02:06:27
+00:48:09
74.5%
114th
Wayne McIntosh
02:09:43
+00:51:25
78.6%
116th
Neil Willcocks
02:14:33
+00:56:15
80.0%
120th (23rd)
Roxanne McIlvenny
02:16:36
+00:58:18
82.8%
121st (24th)
Diane Orrell
02:16:36
+00:58:18
83.4%
123rd (25th)
Fiona Pudge
02:19:46
+01:01:28
84.8%
124th
Joe Edmundson
02:20:50
+01:02:32
85.5%
125th (26th)
Charis Rowlands
02:20:50
+01:02:32
86.2%
129th (28th)
Deborah Stevenson
02:25:43
+01:07:25
89.0%
130th
David Farrer
02:25:43
+01:07:25
89.7%
134th (31st)
Joanne Brown
02:28:59
+01:10:41
92.4%
135th (32nd)
Verity Brown
02:29:00
+01:10:42
93.1%
FASTEST 10 TAC MEN
01:32:48
Chris Quigley
2014
01:33:12
Dale Grimshaw
2015
01:33:41
Dave Potter
2014
01:33:52
John Whiteside
2016
01:33:56
Graham Rose
2016
01:34:13
Dave Lord
2013
01:34:36
Paul Brown
2013
01:36:46
Frazer Durris
2015
01:36:54
Paul Redman
2014
01:37:10
Luke Turner
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
01:41:51
Molly Ralphson
2010
01:45:24
Christina Singleton
2013
01:46:00
Kelly Whiteside
2015
01:47:38
Autumn Pearson
2014
01:47:57
Helen Buchan
2014
01:49:32
Debbie Earnshaw
2013
01:52:50
Nicola Nuttall
2012
01:54:47
Fiona Hall
2011
01:55:43
Michelle Brooks
2014
01:58:20
Karen Wood
2012
July 2016
30
COWLING
FELL RACE
30
FELL RACE
30
SUMMIT
FELL RACE
30
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
28
AMBLESIDE
FELL RACE
27
PADIHAM
ROAD RACE
27
BACUP
FELL RACE
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
AMBLESIDE
ULTRA
21
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
WIDDOP
FELL RACE
17
CRACOE
FELL RACE
17
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
17
BOLTON
TRIATHLON
17
ROAD RACE
16
LLANBERIS
FELL RACE
16
ROAD RACE
13
TRAIL RACE
10
NELSON
ROAD RACE
10
LEEDS
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
SILSDEN
ROAD RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
STIRTON
FELL RACE
06
TRAIL RACE
05
TODMORDEN
FELL RACE
03
KESWICK
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
REDDITCH
TRIATHLON