Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Kildwick
FELL RACE ON WEDNESDAY 18 MAY 2016 AT 7.30 PM
DISTANCE
3.7 MILES
ASCENT
800 FEET
RACE STATS
WINNER 00:26:17  •  WINNER (F) 00:32:54  •  116 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
24th
Adam Wallwork
00:31:35
+00:05:18
20.7%
25th
Andrew Braithwaite
00:31:39
+00:05:22
21.6%
46th
Craig Eccles
00:33:35
+00:07:18
39.7%
57th
Neil Smith
00:34:24
+00:08:07
49.1%
59th (5th)
Molly Ralphson
00:34:26
+00:08:09
50.9%
91st
Andrew Graham
00:39:45
+00:13:28
78.4%
92nd (16th)
Ruth Joyce
00:40:20
+00:14:03
79.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:31:35
Adam Wallwork
2016
00:31:39
Andrew Braithwaite
2016
00:33:35
Craig Eccles
2016
00:34:24
Neil Smith
2016
00:39:45
Andrew Graham
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:32:45
Molly Ralphson
2013
00:33:29
Fiona Hall
2015
00:37:11
Fionnuala Swann
2013
00:40:20
Ruth Joyce
2016
00:42:55
Sally Ralphson
2013
May 2016
30
AUSTWICK
FELL RACE
30
FELL RACE
30
FELL RACE
30
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
29
CONISTON
FELL RACE
29
FELL RACE
29
ROAD RACE
29
RAWTENSTALL
TRIATHLON
29
ROAD RACE
28
ROAD RACE
28
HUTTON ROOF
FELL RACE
28
DUATHLON
28
ROAD RACE
27
ROAD RACE
25
WATERFOOT
FELL RACE
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
22
PENWORTHAM
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
21
SEDBERGH
FELL RACE
21
APPLETREEWICK
FELL RACE
21
SOWERBY BRIDGE
MULTI-TERRAIN
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
ULTRA
18
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
18
KILDWICK
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
LEYLAND
TRAIL RACE
15
ROAD RACE
15
RELAY
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
11
TRAIL RACE
10
WORSTON
FELL RACE
08
WHITECHAPEL
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
TRIATHLON
07
HAWKSWICK
FELL RACE
07
TRAIL RACE
07
FELL RACE
07
CHARLESWORTH
FELL RACE
07
FELL RACE
07
FELL RACE
07
FELL RACE
06
EARBY
MULTI-TERRAIN
04
LOTHERSDALE
FELL RACE
04
TRAIL RACE
04
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
03
MULTI-TERRAIN
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
01
ACCRINGTON
FELL RACE
01
FELL RACE
01
FELL RACE
01
ROAD RACE
01
FELL RACE
01
FELL RACE
01
TRAIL RACE