Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Bowley Hill
TRAIL RACE ON MONDAY 30 MAY 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
5.5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:40:04  •  WINNER (F) 00:51:41  •  67 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(17 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
Stephen Hall
00:44:42
+00:04:38
7.5%
12th
Michael Wrigley
00:48:45
+00:08:41
17.9%
13th
Darren Horner
00:48:59
+00:08:55
19.4%
15th
Craig Storozuk
00:51:07
+00:11:03
22.4%
18th
David Howard
00:52:38
+00:12:34
26.9%
21st
John McDonald
00:52:58
+00:12:54
31.3%
23rd (2nd)
Lucy Brown
00:53:01
+00:12:57
34.3%
26th
Adam Howard
00:54:06
+00:14:02
38.8%
27th
Mark McConville
00:54:08
+00:14:04
40.3%
28th
Mark Hawthornthwaite
00:54:31
+00:14:27
41.8%
39th
Andrew Mullen
00:57:21
+00:17:17
58.2%
40th
Phillip Larter
00:57:27
+00:17:23
59.7%
41st
Graham Odgers
00:57:33
+00:17:29
61.2%
50th
Paul Marsden
01:01:15
+00:21:11
74.6%
51st
Colin Smith
01:01:15
+00:21:11
76.1%
65th
Adrian Blackledge
01:22:06
+00:42:02
97.0%
DNF
Sean Haydock
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:47
Nick Gaskell
2014
00:44:42
Stephen Hall
2016
00:44:46
Mick Dobson
2015
00:48:45
Michael Wrigley
2016
00:48:59
Darren Horner
2016
00:49:39
Adrian Blackledge
2015
00:51:07
Craig Storozuk
2016
00:51:25
John McDonald
2015
00:52:38
David Howard
2016
00:52:53
Anthony Booth
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:51:38
Autumn Pearson
2015
00:52:11
Annie Sharp
2015
00:53:01
Lucy Brown
2016
01:04:11
Elizabeth Lloyd
2015
01:04:56
Jill Maxfield
2015
01:05:26
Jean Baistow
2015
May 2016
30
AUSTWICK
FELL RACE
30
FELL RACE
30
FELL RACE
30
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
29
CONISTON
FELL RACE
29
FELL RACE
29
ROAD RACE
29
RAWTENSTALL
TRIATHLON
29
ROAD RACE
28
ROAD RACE
28
HUTTON ROOF
FELL RACE
28
DUATHLON
28
ROAD RACE
27
ROAD RACE
25
WATERFOOT
FELL RACE
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
22
PENWORTHAM
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
21
SEDBERGH
FELL RACE
21
APPLETREEWICK
FELL RACE
21
SOWERBY BRIDGE
MULTI-TERRAIN
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
ULTRA
18
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
18
KILDWICK
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
FELL RACE
15
LEYLAND
TRAIL RACE
15
ROAD RACE
15
RELAY
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
11
TRAIL RACE
10
WORSTON
FELL RACE
08
WHITECHAPEL
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
TRIATHLON
07
HAWKSWICK
FELL RACE
07
TRAIL RACE
07
FELL RACE
07
CHARLESWORTH
FELL RACE
07
FELL RACE
07
FELL RACE
07
FELL RACE
06
EARBY
MULTI-TERRAIN
04
LOTHERSDALE
FELL RACE
04
TRAIL RACE
04
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
03
MULTI-TERRAIN
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
MYTHOLMROYD
FELL RACE
01
ACCRINGTON
FELL RACE
01
FELL RACE
01
FELL RACE
01
ROAD RACE
01
FELL RACE
01
FELL RACE
01
TRAIL RACE