Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Widdop
FELL RACE ON WEDNESDAY 20 JULY 2016 AT 7.15 PM
DISTANCE
7 MILES
ASCENT
1200 FEET
RACE STATS
WINNER 00:51:20  •  WINNER (F) 00:57:48  •  114 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
4th
John Whiteside
00:53:38
+00:02:18
3.5%
67th
Dale Grimshaw
01:11:47
+00:20:27
58.8%
69th
Mark Storey
01:13:43
+00:22:23
60.5%
73rd
Stephen White
01:15:18
+00:23:58
64.0%
75th (11th)
Susie Pedder
01:16:04
+00:24:44
65.8%
91st
Wayne McIntosh
01:21:28
+00:30:08
79.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:53:38
John Whiteside
2016
00:54:33
Dale Grimshaw
2015
00:58:26
Dave Potter
2013
00:59:22
Peter Stobbs
2010
01:00:42
Ryan Belshaw
2013
01:00:46
Jim Garside
2011
01:01:23
Dean Ralphson
2013
01:03:03
Harry Kaye
2015
01:03:04
Andrew Braithwaite
2015
01:03:22
Calum Grant
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:04:28
Molly Ralphson
2013
01:06:39
Debbie Earnshaw
2013
01:08:15
Fiona Hall
2013
01:12:07
Kerrie-Anne Bretherton
2013
01:16:04
Susie Pedder
2016
01:20:49
Autumn Pearson
2013
01:22:10
Jenny Garside
2014
01:23:14
Rachel Whalley
2013
01:31:25
Karen Wood
2013
01:37:46
Elizabeth Allison
2015
July 2016
30
COWLING
FELL RACE
30
FELL RACE
30
SUMMIT
FELL RACE
30
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
28
AMBLESIDE
FELL RACE
27
PADIHAM
ROAD RACE
27
BACUP
FELL RACE
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
AMBLESIDE
ULTRA
21
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
WIDDOP
FELL RACE
17
CRACOE
FELL RACE
17
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
17
BOLTON
TRIATHLON
17
ROAD RACE
16
LLANBERIS
FELL RACE
16
ROAD RACE
13
TRAIL RACE
10
NELSON
ROAD RACE
10
LEEDS
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
SILSDEN
ROAD RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
STIRTON
FELL RACE
06
TRAIL RACE
05
TODMORDEN
FELL RACE
03
KESWICK
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
REDDITCH
TRIATHLON