Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Todmorden Park 5K
TRAIL RACE ON THURSDAY 21 JULY 2016 AT 7.15 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:15:43  •  WINNER (F) 00:18:07  •  106 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014  •  2014  •  2014  •  2013  •  2013  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th
Dave Lord
00:19:18
+00:03:35
14.2%
34th
John McDonald
00:21:39
+00:05:56
32.1%
66th (14th)
Elouise Sylkie Pemberton
00:25:23
+00:09:40
62.3%
71st
Mark Lord
00:26:03
+00:10:20
67.0%
80th (23rd)
Joanne Lovick
00:27:53
+00:12:10
75.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:17:01
Nick Gaskell
2014
00:17:12
Dale Grimshaw
2015
00:17:15
Chris Singleton
2013
00:17:19
Dave Potter
2014
00:17:56
Chris Quigley
2014
00:18:14
Dave Lord
2013
00:18:15
Barry Brock
2013
00:18:17
Frazer Durris
2015
00:18:21
Stephen Hall
2016
00:18:23
Graham Rose
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:19:32
Autumn Pearson
2015
00:19:33
Christina Singleton
2013
00:20:48
Kelly Whiteside
2015
00:21:04
Nicola Nuttall
2014
00:21:14
Annie Sharp
2014
00:21:48
Justine Jordan
2015
00:22:14
Kelly Lovick
2017
00:22:15
Michelle Brooks
2014
00:22:40
Jasmine Aherne
2017
00:22:43
Tanya Bunkham
2016
July 2016
30
COWLING
FELL RACE
30
FELL RACE
30
SUMMIT
FELL RACE
30
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
28
AMBLESIDE
FELL RACE
27
PADIHAM
ROAD RACE
27
BACUP
FELL RACE
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
AMBLESIDE
ULTRA
21
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
WIDDOP
FELL RACE
17
CRACOE
FELL RACE
17
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
17
BOLTON
TRIATHLON
17
ROAD RACE
16
LLANBERIS
FELL RACE
16
ROAD RACE
13
TRAIL RACE
10
NELSON
ROAD RACE
10
LEEDS
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
SILSDEN
ROAD RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
STIRTON
FELL RACE
06
TRAIL RACE
05
TODMORDEN
FELL RACE
03
KESWICK
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
REDDITCH
TRIATHLON