Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Chorley (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 1 OCTOBER 2016 AT 2.30 PM
DISTANCE
9.5 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:50  •  272 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(18 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
24th
Nick Gaskell
00:39:29
+00:04:39
8.8%
44th
John Whiteside
00:41:06
+00:06:16
16.2%
57th
Dave Potter
00:42:42
+00:07:52
21.0%
67th
David Edmondson
00:43:21
+00:08:31
24.6%
83rd
Paul Brown
00:44:11
+00:09:21
30.5%
86th
Martin Greenwood
00:44:28
+00:09:38
31.6%
100th
Chris Stanley
00:45:36
+00:10:46
36.8%
101st
Dave Lord
00:45:37
+00:10:47
37.1%
141st
Jamie Osborne
00:47:37
+00:12:47
51.8%
160th
David Howard
00:48:55
+00:14:05
58.8%
187th
Stephen White
00:51:07
+00:16:17
68.8%
196th
Derrick Marsh
00:51:27
+00:16:37
72.1%
199th
John McDonald
00:51:33
+00:16:43
73.2%
204th
Craig Eccles
00:52:03
+00:17:13
75.0%
227th
Neil Willcocks
00:54:45
+00:19:55
83.5%
232nd
Mark Pemberton
00:55:09
+00:20:19
85.3%
249th
Simon Lister
00:58:31
+00:23:41
91.5%
251st
Colin Smith
00:59:01
+00:24:11
92.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:39:29
Nick Gaskell
2016
00:41:06
John Whiteside
2016
00:42:42
Dave Potter
2016
00:43:21
David Edmondson
2016
00:44:11
Paul Brown
2016
00:44:25
Martin Greenwood
2015
00:45:36
Chris Stanley
2016
00:45:37
Dave Lord
2016
00:46:45
Jamie Osborne
2015
00:48:55
David Howard
2016
October 2016
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
FRANKFURT
ROAD RACE
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
22
TRAIL RACE
22
KETTLEWELL
FELL RACE
22
ROAD RACE
16
ROAD RACE
16
BLACKPOOL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
ROTHERHAM
ULTRA
09
COLNE
ROAD RACE
09
HAWORTH
FELL RACE
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
08
AMBLESIDE
FELL RACE
08
TRAIL RACE
08
CALDBECK
ULTRA
08
WASDALE HEAD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
02
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
02
TRAIL RACE
02
RELAY
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
TRAIL RACE
01
TRAIL RACE