Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Blackburn (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 29 OCTOBER 2016 AT 2.15 PM
RACE STATS
WINNER 00:30:26  •  184 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
20th
John Whiteside
00:34:13
+00:03:47
10.9%
21st
Nick Gaskell
00:34:21
+00:03:55
11.4%
31st
Paul Oldham
00:35:06
+00:04:40
16.8%
53rd
Dave Potter
00:37:15
+00:06:49
28.8%
113th
Kevin Fenton-Clough
00:42:16
+00:11:50
61.4%
173rd
Simon Lister
00:51:46
+00:21:20
94.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:34:13
John Whiteside
2016
00:34:21
Nick Gaskell
2016
00:35:06
Paul Oldham
2016
00:37:15
Dave Potter
2016
00:42:16
Kevin Fenton-Clough
2016
00:47:06
Matthew Wilcock
2012
00:51:46
Simon Lister
2016
October 2016
30
WYCOLLER
FELL
30
ACCRINGTON
ROAD
30
FRANKFURT
ROAD
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
23
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
22
TRAIL
22
KETTLEWELL
FELL
22
ROAD
16
ROAD
16
BLACKPOOL
ROAD
16
ROAD
15
ROTHERHAM
ULTRA
09
COLNE
ROAD
09
HAWORTH
FELL
09
ROAD
09
ROAD
08
AMBLESIDE
FELL
08
TRAIL
08
CALDBECK
ULTRA
08
WASDALE HEAD
FELL
02
ROAD
02
ROAD
02
LITTLEBOROUGH
ROAD
02
TRAIL
02
RELAY
02
ROAD
02
ROAD
01
TRAIL
01
TRAIL