Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Fire 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 2 OCTOBER 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:04  •  WINNER (F) 00:43:07  •  201 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(28 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
Stephen Hall
00:37:56
+00:02:52
2.5%
21st
Adam Howard
00:41:57
+00:06:53
10.4%
25th
Mark Hawthornthwaite
00:42:40
+00:07:36
12.4%
28th
Mark Storey
00:42:53
+00:07:49
13.9%
31st
Mark Fawcett
00:43:17
+00:08:13
15.4%
36th
David Howard
00:44:52
+00:09:48
17.9%
46th
John McDonald
00:45:50
+00:10:46
22.9%
47th
Ryan Marsden
00:45:58
+00:10:54
23.4%
48th
Paul Marsden
00:45:59
+00:10:55
23.9%
62nd
Tom Harrety
00:47:41
+00:12:37
30.8%
65th
David Farrer
00:47:55
+00:12:51
32.3%
68th
Phillip Larter
00:48:30
+00:13:26
33.8%
88th (12th)
Dawn Tibbs
00:49:51
+00:14:47
43.8%
92nd
Colin Smith
00:49:56
+00:14:52
45.8%
94th
Gavin O'Connor
00:50:37
+00:15:33
46.8%
108th (17th)
Joanne Brown
00:52:59
+00:17:55
53.7%
130th (27th)
Tracy Parkinson
00:55:50
+00:20:46
64.7%
145th
Stephen Scrivener
00:57:37
+00:22:33
72.1%
150th
Phillip Murphy
00:58:44
+00:23:40
74.6%
156th (41st)
Karen Windle
00:59:57
+00:24:53
77.6%
173rd (53rd)
Claire Storozuk
01:02:54
+00:27:50
86.1%
174th
Ali Baksh
01:03:02
+00:27:58
86.6%
175th (54th)
Anne Clark
01:03:06
+00:28:02
87.1%
185th (62nd)
Dorothy Shorrock
01:07:24
+00:32:20
92.0%
195th
Paul Roberts
01:12:44
+00:37:40
97.0%
197th (73rd)
Lynne Hawthornthwaite
01:14:55
+00:39:51
98.0%
199th (75th)
Rebecca Semenowicz
01:19:49
+00:44:45
99.0%
DNF
Andy Lamb
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:40
Chris Singleton
2013
00:37:56
Stephen Hall
2016
00:38:23
Chris Quigley
2013
00:38:27
John Robertshaw
2014
00:38:59
Graham Rose
2014
00:38:59
Adam Howard
2015
00:40:25
James Harris
2013
00:40:33
Jonny Russell
2014
00:41:01
Kevin Fenton-Clough
2017
00:41:05
Adrian Blackledge
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:39:03
Christina Singleton
2014
00:41:25
Autumn Pearson
2014
00:45:23
Michelle Brooks
2014
00:47:55
Dawn Tibbs
2017
00:51:39
Charis Rowlands
2015
00:51:50
Deborah Stevenson
2014
00:51:56
Jill Maxfield
2014
00:52:59
Joanne Brown
2016
00:53:34
Fiona Pudge
2014
00:54:28
Yvonne Sharpe
2017
October 2016
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
FRANKFURT
ROAD RACE
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
22
TRAIL RACE
22
KETTLEWELL
FELL RACE
22
ROAD RACE
16
ROAD RACE
16
BLACKPOOL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
ROTHERHAM
ULTRA
09
COLNE
ROAD RACE
09
HAWORTH
FELL RACE
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
08
AMBLESIDE
FELL RACE
08
TRAIL RACE
08
CALDBECK
ULTRA
08
WASDALE HEAD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
02
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
02
TRAIL RACE
02
RELAY
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
TRAIL RACE
01
TRAIL RACE