Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Langdale Horseshoe
FELL RACE ON SATURDAY 8 OCTOBER 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
ASCENT
4750 FEET
RACE STATS
WINNER 01:59:51  •  WINNER (F) 02:22:50  •  388 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
120th
James Williamson
02:44:51
+00:45:00
30.9%
177th
Jim Garside
02:58:36
+00:58:45
45.6%
278th (38th)
Fiona Hall
03:25:03
+01:25:12
71.6%
305th
Andrew Braithwaite
03:33:24
+01:33:33
78.6%
343rd
Andrew Graham
03:53:07
+01:53:16
88.4%
357th (64th)
Jenny Garside
04:01:44
+02:01:53
92.0%
FASTEST 10 TAC MEN
02:44:51
James Williamson
2016
02:56:19
Jim Garside
2015
02:59:48
David McCabe
2014
03:10:59
Andrew Braithwaite
2015
03:15:56
Peter Stobbs
2014
03:53:07
Andrew Graham
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
03:25:03
Fiona Hall
2016
04:01:44
Jenny Garside
2016
04:02:36
Kerrie-Anne Bretherton
2014
October 2016
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
FRANKFURT
ROAD RACE
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
22
TRAIL RACE
22
KETTLEWELL
FELL RACE
22
ROAD RACE
16
ROAD RACE
16
BLACKPOOL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
ROTHERHAM
ULTRA
09
COLNE
ROAD RACE
09
HAWORTH
FELL RACE
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
08
AMBLESIDE
FELL RACE
08
TRAIL RACE
08
CALDBECK
ULTRA
08
WASDALE HEAD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
02
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
02
TRAIL RACE
02
RELAY
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
TRAIL RACE
01
TRAIL RACE