Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
West Coast Half Marathon
ROAD RACE ON SUNDAY 9 OCTOBER 2016
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:20:05  •  WINNER (F) 01:29:30  •  212 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Tom Cosway
01:30:25
+00:10:20
7.5%
41st
Chris Emmerson
01:40:28
+00:20:23
19.3%
102nd
Joe Edmundson
01:55:11
+00:35:06
48.1%
116th
Graham Denney
01:58:21
+00:38:16
54.7%
FASTEST 10 TAC MEN
01:30:25
Tom Cosway
2016
01:40:28
Chris Emmerson
2016
01:55:11
Joe Edmundson
2016
01:58:21
Graham Denney
2016
October 2016
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
FRANKFURT
ROAD RACE
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
22
TRAIL RACE
22
KETTLEWELL
FELL RACE
22
ROAD RACE
16
ROAD RACE
16
BLACKPOOL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
ROTHERHAM
ULTRA
09
COLNE
ROAD RACE
09
HAWORTH
FELL RACE
09
ROAD RACE
09
ROAD RACE
08
AMBLESIDE
FELL RACE
08
TRAIL RACE
08
CALDBECK
ULTRA
08
WASDALE HEAD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
02
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
02
TRAIL RACE
02
RELAY
02
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
TRAIL RACE
01
TRAIL RACE