Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Shepherds Skyline
FELL RACE ON SATURDAY 5 NOVEMBER 2016 AT 1.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:44:04  •  WINNER (F) 00:52:03  •  283 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
77th
Adam Wallwork
00:57:28
+00:13:24
27.2%
119th
Andrew Braithwaite
01:01:47
+00:17:43
42.0%
160th
Andrew Graham
01:06:34
+00:22:30
56.5%
168th
John McDonald
01:07:43
+00:23:39
59.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:51:00
Dale Grimshaw
2015
00:51:09
Ian Greenwood
2013
00:51:58
Steven Gregory
2014
00:53:11
Mick Dobson
2015
00:55:56
Neil Alderman
2011
00:57:28
Adam Wallwork
2016
00:59:45
Daniel Bolton
2014
01:01:47
Andrew Braithwaite
2016
01:03:07
Jamie McIlvenny
2014
01:06:14
John McDonald
2013
November 2016
27
FELL RACE
27
RELAY
26
X COUNTRY
26
SALWICK
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
TRAIL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
PRESTON
ROAD RACE
20
KNUTSFORD
ROAD RACE
19
FELL RACE
19
TRAIL RACE
17
MULTI-TERRAIN
13
ROAD RACE
13
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
13
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
12
WARRINGTON
ROAD RACE
12
ULTRA
10
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
NELSON
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ULTRA
05
TODMORDEN
FELL RACE
05
ULTRA