Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wadsworth Half Trog
FELL RACE ON SUNDAY 13 NOVEMBER 2016 AT 11.30 AM
DISTANCE
9.3 MILES
ASCENT
1400 FEET
RACE STATS
WINNER 01:14:03  •  WINNER (F) 01:18:44  •  100 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
17th
David Edmondson
01:28:31
+00:14:28
17.0%
44th
Matthew Wilcock
01:35:05
+00:21:02
44.0%
54th
Paul Brown
01:38:56
+00:24:53
54.0%
58th
Andrew Braithwaite
01:40:03
+00:26:00
58.0%
59th (4th)
Fionnuala Swann
01:40:13
+00:26:10
59.0%
67th
Andrew Graham
01:43:32
+00:29:29
67.0%
78th
William Titley
01:55:49
+00:41:46
78.0%
88th
Wayne McIntosh
02:02:45
+00:48:42
88.0%
FASTEST 10 TAC MEN
01:28:31
David Edmondson
2016
01:30:10
Dean Ralphson
2014
01:34:37
James Williamson
2015†
01:35:05
Matthew Wilcock
2016
01:35:07
Andrew Braithwaite
2015†
01:38:56
Paul Brown
2016
01:43:32
Andrew Graham
2016
01:48:35
John McDonald
2011
01:48:46
Craig Eccles
2011
01:51:32
David Cummings
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:30:09
Molly Ralphson
2014
01:40:13
Fionnuala Swann
2016
02:04:17
Michelle Brooks
2015†
November 2016
27
FELL RACE
27
RELAY
26
X COUNTRY
26
SALWICK
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
TRAIL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
PRESTON
ROAD RACE
20
KNUTSFORD
ROAD RACE
19
FELL RACE
19
TRAIL RACE
17
MULTI-TERRAIN
13
ROAD RACE
13
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
13
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
12
WARRINGTON
ROAD RACE
12
ULTRA
10
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
NELSON
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ULTRA
05
TODMORDEN
FELL RACE
05
ULTRA