Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Worsthorne Moor
TRAIL RACE ON SUNDAY 6 AUGUST 2017 AT 11.00 AM
DISTANCE
6.7 MILES
ASCENT
900 FEET
RACE STATS
WINNER 00:39:05  •  WINNER (F) 00:48:12  •  147 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(23 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
22nd
Kevin Fenton-Clough
00:49:04
+00:09:59
15.0%
39th (3rd)
Christina Singleton
00:51:58
+00:12:53
26.5%
44th
Paul Parfitt
00:52:40
+00:13:35
29.9%
53rd
Adrian Blackledge
00:53:46
+00:14:41
36.1%
58th
John McDonald
00:54:56
+00:15:51
39.5%
60th
Philip Smith
00:55:33
+00:16:28
40.8%
62nd (5th)
Dawn Tibbs
00:55:51
+00:16:46
42.2%
70th
James Crook
00:58:00
+00:18:55
47.6%
73rd
Sean Cole
00:58:58
+00:19:53
49.7%
79th
Allan Boult
01:01:28
+00:22:23
53.7%
83rd
Stephen Scrivener
01:01:55
+00:22:50
56.5%
85th
Robert Smith
01:02:05
+00:23:00
57.8%
86th
Neil Willcocks
01:02:23
+00:23:18
58.5%
95th
Phillip Larter
01:03:40
+00:24:35
64.6%
111th
Lee Ford
01:07:50
+00:28:45
75.5%
115th
Ian Barton
01:08:28
+00:29:23
78.2%
119th
Andy Lamb
01:09:47
+00:30:42
81.0%
124th (33rd)
Joanne Webber
01:12:31
+00:33:26
84.4%
126th (35th)
Karen Windle
01:14:24
+00:35:19
85.7%
127th (36th)
Linda Ensby
01:14:29
+00:35:24
86.4%
129th (37th)
Elaine Corcoran
01:15:50
+00:36:45
87.8%
130th (38th)
Charis Rowlands
01:15:51
+00:36:46
88.4%
139th (46th)
Lindsay Whitham
01:21:51
+00:42:46
94.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:14
John Whiteside
2015
00:44:03
Heath McDonald-Noble
2012
00:45:09
Dave Potter
2013
00:45:34
Darren Holland
2013
00:45:39
Chris Quigley
2014
00:46:03
Luke Turner
2016
00:46:27
Dave Croll
2013
00:46:41
Paul Brown
2010
00:46:58
Simon Kelly
2011
00:47:22
Ryan Belshaw
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:50:02
Christina Singleton
2013
00:50:13
Molly Ralphson
2010
00:51:26
Fiona Hall
2013
00:51:48
Kelly Whiteside
2015
00:53:28
Autumn Pearson
2014
00:54:18
Fionnuala Swann
2011
00:55:08
Nicola Nuttall
2016
00:55:51
Dawn Tibbs
2017
00:56:09
Michelle Brooks
2014
00:59:55
Karen Wood
2012
August 2017
30
ENNERDALE
FELL RACE
30
CLACTON-ON-SEA
ROAD RACE
29
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
28
TOCKHOLES
FELL RACE
27
TRAIL RACE
26
ROAD RACE
26
LANCASTER
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
19
BURNSALL
FELL RACE
19
GARGRAVE
FELL RACE
19
FELL RACE
19
FELL RACE
16
LOVECLOUGH
FELL RACE
13
ROAD RACE
13
ROAD RACE
12
ULTRA
12
ARNCLIFFE
FELL RACE
09
HASLINGDEN
FELL RACE
06
ROAD RACE
06
WORSTHORNE
TRAIL RACE
05
HELLIFIELD
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
03
TRAIL RACE
03
GARGRAVE
FELL RACE
03
FELL RACE
02
WATERFOOT
FELL RACE