Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leverhulme (U13 Boys)
X COUNTRY ON SATURDAY 12 NOVEMBER 2016 AT 12.45 PM
RACE STATS
WINNER 00:11:50  •  44 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
8th
Charlie Rowlands-Whiteoak
00:12:29
+00:00:39
18.2%
35th
Joe Sims
00:14:38
+00:02:48
79.5%
37th
Ronnie Smith
00:15:28
+00:03:38
84.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:12:29
Charlie Rowlands-Whiteoak
2016
00:14:23
Harry Beechey
2015
00:14:38
Joe Sims
2016
00:15:22
Euan Fraser
2013
00:15:28
Ronnie Smith
2016
November 2016
27
FELL RACE
27
RELAY
26
X COUNTRY
26
SALWICK
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
TRAIL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
PRESTON
ROAD RACE
20
KNUTSFORD
ROAD RACE
19
FELL RACE
19
TRAIL RACE
17
MULTI-TERRAIN
13
ROAD RACE
13
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
13
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
12
WARRINGTON
ROAD RACE
12
ULTRA
10
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
NELSON
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ULTRA
05
TODMORDEN
FELL RACE
05
ULTRA