Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leverhulme (U13 Girls)
X COUNTRY ON SATURDAY 12 NOVEMBER 2016 AT 1.00 PM
RACE STATS
WINNER 00:12:58  •  WINNER (F) 00:12:58  •  68 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
3rd (3rd)
Sophie Stanworth
00:13:10
+00:00:12
4.4%
14th (14th)
Holly Crook
00:13:41
+00:00:43
20.6%
15th (15th)
Abigail Stratton
00:13:45
+00:00:47
22.1%
25th (25th)
Paige Singleton
00:14:41
+00:01:43
36.8%
37th (37th)
Ellie Singleton
00:15:06
+00:02:08
54.4%
38th (38th)
Hannah Eccles
00:15:17
+00:02:19
55.9%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:13:10
Sophie Stanworth
2016
00:13:41
Holly Crook
2016
00:13:45
Abigail Stratton
2016
00:14:41
Paige Singleton
2016
00:15:06
Ellie Singleton
2016
00:15:17
Hannah Eccles
2016
00:23:55
Harriett Rosthorn
2015
November 2016
27
FELL RACE
27
RELAY
26
X COUNTRY
26
SALWICK
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
TRAIL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
PRESTON
ROAD RACE
20
KNUTSFORD
ROAD RACE
19
FELL RACE
19
TRAIL RACE
17
MULTI-TERRAIN
13
ROAD RACE
13
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
13
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
12
WARRINGTON
ROAD RACE
12
ULTRA
10
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
NELSON
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ULTRA
05
TODMORDEN
FELL RACE
05
ULTRA