Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wesham 10K
ROAD RACE ON SATURDAY 26 NOVEMBER 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:32:01  •  WINNER (F) 00:36:37  •  462 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Stephen Hall
00:35:31
+00:03:30
1.5%
38th
Dave Lord
00:38:37
+00:06:36
8.2%
107th
John McDonald
00:43:52
+00:11:51
23.2%
115th (15th)
Tanya Bunkham
00:44:22
+00:12:21
24.9%
164th (19th)
Dawn Tibbs
00:47:52
+00:15:51
35.5%
195th (30th)
Linda Ensby
00:50:00
+00:17:59
42.2%
198th
Robert Smith
00:50:13
+00:18:12
42.9%
265th (50th)
Jean Baistow
00:54:03
+00:22:02
57.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:31
Stephen Hall
2016
00:37:20
Barry Brock
2013
00:37:23
Darren Holland
2013
00:38:04
Dave Potter
2012
00:38:08
Chris Quigley
2012
00:38:16
Jim Garside
2011
00:38:37
Dave Lord
2016
00:39:02
Matthew Haworth
2011
00:41:05
Mark Fawcett
2013
00:41:12
Fraser Snape
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:14
Nicola Nuttall
2012
00:44:16
Autumn Pearson
2013
00:44:22
Tanya Bunkham
2016
00:47:52
Dawn Tibbs
2016
00:49:03
Jill Maxfield
2012
00:49:04
Elouise Sylkie Pemberton
2015
00:49:48
Rachel Whalley
2012
00:50:00
Linda Ensby
2016
00:53:59
Clare Powell
2015
00:54:03
Jean Baistow
2016
November 2016
27
FELL RACE
27
RELAY
26
X COUNTRY
26
SALWICK
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
TRAIL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
PRESTON
ROAD RACE
20
KNUTSFORD
ROAD RACE
19
FELL RACE
19
TRAIL RACE
17
MULTI-TERRAIN
13
ROAD RACE
13
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
13
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
12
WARRINGTON
ROAD RACE
12
ULTRA
10
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
NELSON
MULTI-TERRAIN
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ULTRA
05
TODMORDEN
FELL RACE
05
ULTRA