Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Running Festival Half Marathon
ROAD ON SATURDAY 15 JULY 2017 AT 9.30 AM
DISTANCE
13.1 MILES
ASCENT
2000 FEET
RACE STATS
WINNER 01:25:33  •  WINNER (F) 01:44:23  •  68 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
3rd
Kevin Salter
01:31:05
+00:05:32
4.4%
22nd
Sean Haydock
01:47:24
+00:21:51
32.4%
25th
John McDonald
01:48:08
+00:22:35
36.8%
33rd
Mark McConville
01:56:12
+00:30:39
48.5%
50th
Neil Willcocks
02:06:22
+00:40:49
73.5%
60th (14th)
Jean Baistow
02:16:21
+00:50:48
88.2%
FASTEST 10 TAC MEN
01:31:05
Kevin Salter
2017
01:32:48
Paul Brown
2015
01:37:40
Frazer Durris
2015
01:38:21
Adam Howard
2016
01:38:29
Dave Potter
2015
01:42:44
Michael Wrigley
2016
01:44:05
John McDonald
2015
01:45:35
Andrew Braithwaite
2015
01:47:24
Sean Haydock
2017
01:49:05
Adrian Blackledge
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:38:29
Christina Singleton
2015
01:49:23
Nicola Nuttall
2015
01:52:52
Tanya Bunkham
2015
01:54:55
Beverley Thompson
2015
01:56:11
Lucy Brown
2016
02:02:05
Nicola Regan
2015
02:07:04
Lucy Alderman
2015
02:12:11
Karen Wood
2015
02:12:11
Steph Taylor-Bolshaw
2015
02:13:37
Fiona Pudge
2015
July 2017
30
SABDEN
FELL
30
ABBOTS BROMLEY
TRIATHLON
29
CONISTON
ULTRA
28
CONISTON
ULTRA
26
PADIHAM
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
BACUP
FELL
23
ROAD
20
TODMORDEN
TRAIL
19
WIDDOP
FELL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
15
LLANBERIS
FELL
15
TRIATHLON
15
AMBLESIDE
ULTRA
11
TRAIL
09
ROAD
06
TOCKHOLES
FELL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
TRAIL
04
TODMORDEN
FELL
04
ROCHDALE
ROAD
02
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
ALDERLEY EDGE
ROAD
02
ROAD
01
HEPTONSTALL
FELL
01
ULTRA
01
REDDITCH
TRIATHLON
01
ROAD