Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Ilkley Moor
FELL ON SUNDAY 26 FEBRUARY 2017 AT 11.30 AM
DISTANCE
5 MILES
ASCENT
1260 FEET
RACE STATS
WINNER 00:37:16  •  WINNER (F) 00:46:33  •  321 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2012  •  2011  •  2009  •  2008  •  2007
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
93rd
Paul Brown
00:54:53
+00:17:37
29.0%
111th
Craig Storozuk
00:56:27
+00:19:11
34.6%
133rd
James Crook
00:58:54
+00:21:38
41.4%
151st
Matthew Wilcock
00:59:56
+00:22:40
47.0%
173rd (22nd)
Kerrie-Anne Bretherton
01:01:43
+00:24:27
53.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:44:57
John Whiteside
2016
00:49:46
David Fort
2018
00:50:12
Craig Storozuk
2018
00:50:15
Neil Alderman
2012
00:51:38
Paul Brown
2015
00:52:31
Frazer Durris
2016
00:54:18
Ian Robinson
2016
00:54:38
William Titley
2009
00:54:42
Adam Wallwork
2015
00:54:44
Matthew Wilcock
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
01:00:30
Kerrie-Anne Bretherton
2018
01:02:35
Christina Singleton
2018
01:10:53
Lucy Brown
2018
February 2017
26
ILKLEY
FELL
26
ROAD
26
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
26
TRAIL
26
ROAD
26
TRIATHLON
26
ROAD
25
TRAIL
25
HALIFAX
FELL
25
BLACKPOOL
ROAD
19
ROAD
19
ROAD
19
TRAWDEN
TRAIL
18
TRAIL
18
TODMORDEN
FELL
18
FELL
18
FELL
12
LITTLEBOROUGH
FELL
12
BARROWFORD
ROAD
12
BARROWFORD
ROAD
11
X COUNTRY
05
ALSAGER
ROAD
05
BLACKBURN
ROAD
05
SOUTHPORT
ROAD
05
BLACKBURN
ROAD
05
HAWKSHEAD
TRAIL
05
SOUTHPORT
ROAD
05
HAWKSHEAD
TRAIL
05
DEWSBURY
ROAD
04
HEBDEN BRIDGE
FELL