Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Rochdale 10K
ROAD RACE ON TUESDAY 4 JULY 2017 AT 7.15 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:02  •  WINNER (F) 00:37:23  •  280 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2014  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
44th
Tom Cosway
00:41:21
+00:08:19
15.7%
73rd
David Howard
00:43:52
+00:10:50
26.1%
110th
Chris Emmerson
00:47:07
+00:14:05
39.3%
171st (33rd)
Lianne Abram
00:52:28
+00:19:26
61.1%
182nd
Simon Lister
00:53:28
+00:20:26
65.0%
183rd
David Pickles
00:53:41
+00:20:39
65.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:55
David McCabe
2011
00:39:22
Paul Brown
2010
00:41:21
Tom Cosway
2017
00:42:29
Adam Howard
2014
00:42:52
Dale Grimshaw
2014
00:43:00
Jason Cole
2014
00:43:52
David Howard
2017
00:47:07
Chris Emmerson
2017
00:53:28
Simon Lister
2017
00:53:41
David Pickles
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:52:28
Lianne Abram
2017
July 2017
30
SABDEN
FELL RACE
30
ABBOTS BROMLEY
TRIATHLON
29
CONISTON
ULTRA
28
CONISTON
ULTRA
26
PADIHAM
ROAD RACE
26
BACUP
FELL RACE
20
TODMORDEN
TRAIL RACE
19
WIDDOP
FELL RACE
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
15
LLANBERIS
FELL RACE
15
TRIATHLON
15
AMBLESIDE
ULTRA
11
TRAIL RACE
09
ROAD RACE
06
TOCKHOLES
FELL RACE
06
TODMORDEN
TRAIL RACE
05
TRAIL RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE
04
ROCHDALE
ROAD RACE
02
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
02
ALDERLEY EDGE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
HEPTONSTALL
FELL RACE
01
ULTRA
01
REDDITCH
TRIATHLON
01
ROAD RACE