Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Windmill Half Marathon
ROAD RACE ON SUNDAY 16 JULY 2017 AT 10.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:17:28  •  WINNER (F) 01:29:35  •  686 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
42nd
David Howard
01:32:45
+00:15:17
6.1%
99th
Mark Fawcett
01:41:57
+00:24:29
14.4%
103rd (12th)
Dawn Tibbs
01:42:15
+00:24:47
15.0%
143rd (16th)
Debbie Earnshaw
01:45:09
+00:27:41
20.8%
254th
Mark Pemberton
01:55:12
+00:37:44
37.0%
314th
Graham Denney
01:59:02
+00:41:34
45.8%
392nd
Simon Lister
02:05:38
+00:48:10
57.1%
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:21
Chris Singleton
2013
01:26:04
Chris Quigley
2015
01:28:04
Dave Lord
2013
01:32:45
David Howard
2017
01:34:40
Adam Howard
2015
01:35:16
John McDonald
2013
01:36:42
Mark Fawcett
2016
01:37:22
Michael Wrigley
2015
01:42:53
Derrick Marsh
2013
01:50:24
Mark Duerden
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:33:33
Christina Singleton
2013
01:42:15
Dawn Tibbs
2017
01:45:09
Debbie Earnshaw
2017
01:55:10
Lucy Alderman
2015
02:01:11
Elizabeth Allison
2015
02:09:14
Suzanne Davies
2015
July 2017
30
SABDEN
FELL RACE
30
ABBOTS BROMLEY
TRIATHLON
29
CONISTON
ULTRA
28
CONISTON
ULTRA
26
PADIHAM
ROAD RACE
26
BACUP
FELL RACE
20
TODMORDEN
TRAIL RACE
19
WIDDOP
FELL RACE
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
15
LLANBERIS
FELL RACE
15
TRIATHLON
15
AMBLESIDE
ULTRA
11
TRAIL RACE
09
ROAD RACE
06
TOCKHOLES
FELL RACE
06
TODMORDEN
TRAIL RACE
05
TRAIL RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE
04
ROCHDALE
ROAD RACE
02
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
02
ALDERLEY EDGE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
HEPTONSTALL
FELL RACE
01
ULTRA
01
REDDITCH
TRIATHLON
01
ROAD RACE