Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lakeland 50
ULTRA ON SATURDAY 29 JULY 2017 AT 11.30 AM
DISTANCE
50 MILES
ASCENT
10000 FEET
RACE STATS
WINNER 07:34:07  •  WINNER (F) 08:02:32  •  722 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
71st
Adam Wallwork
10:34:01
+02:59:54
9.8%
72nd
David Fort
10:34:02
+02:59:55
10.0%
154th
Adam Howard
11:49:02
+04:14:55
21.3%
171st
Adrian Blackledge
11:57:02
+04:22:55
23.7%
360th
Jamie McIlvenny
14:27:00
+06:52:53
49.9%
FASTEST 10 TAC MEN
10:34:01
Adam Wallwork
2017
10:34:02
David Fort
2017
11:24:00
Andrew Haworth
2014
11:24:00
Matthew Haworth
2014
11:42:59
Adrian Blackledge
2018
11:47:14
Paul Brown
2015
11:49:02
Adam Howard
2017
12:10:09
Mark Storey
2018
12:19:24
Paul Redman
2014
13:03:37
Ian Winstanley
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
11:47:11
Michelle Brooks
2015
13:14:23
Nicola Nuttall
2018
July 2017
30
SABDEN
FELL
30
ABBOTS BROMLEY
TRIATHLON
29
CONISTON
ULTRA
28
CONISTON
ULTRA
26
PADIHAM
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
BACUP
FELL
23
ROAD
20
TODMORDEN
TRAIL
19
WIDDOP
FELL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
15
LLANBERIS
FELL
15
TRIATHLON
15
AMBLESIDE
ULTRA
11
TRAIL
09
ROAD
06
TOCKHOLES
FELL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
TRAIL
04
TODMORDEN
FELL
04
ROCHDALE
ROAD
02
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
ALDERLEY EDGE
ROAD
02
ROAD
01
HEPTONSTALL
FELL
01
ULTRA
01
REDDITCH
TRIATHLON
01
ROAD