Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Blackpool Hilton Illuminations 10K
ROAD RACE ON SATURDAY 26 AUGUST 2017 AT 8.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:24  •  WINNER (F) 00:38:08  •  936 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
62nd
Derrick Marsh
00:44:43
+00:13:19
6.6%
291st
Edward Lee
00:54:29
+00:23:05
31.1%
334th (103rd)
Katie Dalton
00:55:53
+00:24:29
35.7%
670th (333rd)
Maxine Betts
01:06:29
+00:35:05
71.6%
749th (393rd)
Estelle Dean
01:10:45
+00:39:21
80.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:12
Graham Rose
2014
00:39:59
David Fort
2016
00:41:44
Mark Fawcett
2014
00:43:16
John McDonald
2014
00:43:37
David Howard
2015
00:44:43
Derrick Marsh
2017
00:45:25
Mark Duerden
2015
00:54:29
Edward Lee
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:55:53
Katie Dalton
2017
01:06:29
Maxine Betts
2017
01:10:45
Estelle Dean
2017
August 2017
30
ENNERDALE
FELL RACE
30
CLACTON-ON-SEA
ROAD RACE
29
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
28
TOCKHOLES
FELL RACE
27
TRAIL RACE
26
ROAD RACE
26
LANCASTER
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
19
BURNSALL
FELL RACE
19
GARGRAVE
FELL RACE
19
FELL RACE
19
FELL RACE
16
LOVECLOUGH
FELL RACE
13
ROAD RACE
13
ROAD RACE
12
ULTRA
12
ARNCLIFFE
FELL RACE
09
HASLINGDEN
FELL RACE
06
ROAD RACE
06
WORSTHORNE
TRAIL RACE
05
HELLIFIELD
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
03
TRAIL RACE
03
GARGRAVE
FELL RACE
03
FELL RACE
02
WATERFOOT
FELL RACE