Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Ron Hill's 79th Birthday 5K
MULTI-TERRAIN ON WEDNESDAY 27 SEPTEMBER 2017 AT 6.30 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:17:51  •  WINNER (F) 00:23:49  •  128 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
33rd
John McDonald
00:24:09
+00:06:18
25.8%
61st
Robert Smith
00:27:17
+00:09:26
47.7%
81st
David Pickles
00:29:30
+00:11:39
63.3%
91st
Phillip Murphy
00:31:27
+00:13:36
71.1%
112th (32nd)
Suzanne Davies
00:34:14
+00:16:23
87.5%
125th (39th)
Elizabeth Murphy
00:43:15
+00:25:24
97.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:24:09
John McDonald
2017
00:27:17
Robert Smith
2017
00:29:30
David Pickles
2017
00:31:27
Phillip Murphy
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:34:14
Suzanne Davies
2017
00:43:15
Elizabeth Murphy
2017
September 2017
30
CLIVIGER
FELL RACE
27
MULTI-TERRAIN
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
24
INVERNESS
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
GLUSBURN
FELL RACE
20
WHITWORTH
MULTI-TERRAIN
17
MULTI-TERRAIN
17
ROAD RACE
16
WASDALE HEAD
FELL RACE
16
GUISBOROUGH
ULTRA
16
TRIATHLON
14
MULTI-TERRAIN
10
FELL RACE
10
TRAIL RACE
10
FELL RACE
10
FELL RACE
10
NEWCASTLE
ROAD RACE
09
ULTRA
07
WHITWORTH
FELL RACE
05
GOSFORTH
ROAD RACE
03
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
MORECAMBE
ROAD RACE
03
WIGAN
ROAD RACE
02
FORT WILLIAM
FELL RACE
02
GLENRIDDING
FELL RACE