Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendleton
FELL RACE ON SATURDAY 26 AUGUST 2017 AT 2.00 PM
DISTANCE
5 MILES
ASCENT
1500 FEET
RACE STATS
WINNER 00:38:08  •  WINNER (F) 00:44:20  •  109 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
42nd
James Crook
00:48:54
+00:10:46
38.5%
59th
Ian Hollas
00:52:48
+00:14:40
54.1%
68th
John McDonald
00:54:29
+00:16:21
62.4%
75th (8th)
Dawn Tibbs
00:55:46
+00:17:38
68.8%
91st
Robert Smith
01:01:22
+00:23:14
83.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:41:27
Nick Gaskell
2014
00:45:24
Neil Alderman
2010
00:48:54
James Crook
2017
00:49:09
Anthony Brown
2015
00:49:18
Ian Hollas
2010
00:49:20
William Titley
2010
00:49:38
Mark Storey
2016
00:51:16
Dale Grimshaw
2014
00:52:16
Andrew Graham
2014
00:54:29
John McDonald
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:50:58
Kerrie-Anne Bretherton
2016
00:55:46
Dawn Tibbs
2017
August 2017
30
ENNERDALE
FELL RACE
30
CLACTON-ON-SEA
ROAD RACE
29
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
28
TOCKHOLES
FELL RACE
27
TRAIL RACE
26
ROAD RACE
26
LANCASTER
ROAD RACE
26
CHIPPING
FELL RACE
26
PENDLETON
FELL RACE
24
MULTI-TERRAIN
20
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
19
BURNSALL
FELL RACE
19
GARGRAVE
FELL RACE
19
FELL RACE
19
FELL RACE
16
LOVECLOUGH
FELL RACE
13
ROAD RACE
13
TRAWDEN
FELL RACE
13
ROAD RACE
12
ULTRA
12
ARNCLIFFE
FELL RACE
09
HASLINGDEN
FELL RACE
06
ROAD RACE
06
WORSTHORNE
TRAIL RACE
05
HELLIFIELD
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
05
FELL RACE
03
TRAIL RACE
03
GARGRAVE
FELL RACE
03
FELL RACE
02
WATERFOOT
FELL RACE