Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Accrington 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 25 OCTOBER 2009 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:53  •  WINNER (F) 00:38:56  •  315 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
53rd
Dean Ralphson
00:42:46
+00:08:53
16.8%
74th
John Edmondson
00:44:34
+00:10:41
23.5%
79th
Ian Hollas
00:44:59
+00:11:06
25.1%
80th
John McDonald
00:45:00
+00:11:07
25.4%
93rd
Matthew Waddington
00:45:38
+00:11:45
29.5%
167th
Robert Smith
00:50:23
+00:16:30
53.0%
193rd (31st)
Karen Lonsdale
00:52:11
+00:18:18
61.3%
198th
Anthony Macro
00:52:29
+00:18:36
62.9%
241st
Kevin Macro
00:56:42
+00:22:49
76.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:04
Paul Brown
2012
00:38:43
Chris Quigley
2012
00:39:33
Simon Kelly
2011
00:39:37
Dave Lord
2013
00:40:03
James Harris
2013
00:40:05
Daniel Pearson
2015
00:40:11
Sherif Dhaimish
2010
00:40:20
Kevin Fenton-Clough
2017
00:41:10
Tom Cosway
2015
00:41:14
Chris Singleton
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:14
Christina Singleton
2017
00:44:34
Nicola Nuttall
2015
00:46:25
Fiona Hall
2011
00:46:38
Tanya Bunkham
2015
00:47:09
Justine Jordan
2015
00:47:43
Dawn Tibbs
2017
00:48:37
Isabel Hartley
2017
00:49:42
Lucy Brown
2017
00:50:39
Jenny McAndrew
2015
00:51:09
Kerrie-Anne Bretherton
2010
October 2009
25
ACCRINGTON
ROAD RACE
18
WYCOLLER
FELL RACE
11
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
INVERNESS
ROAD RACE
04
TRIATHLON