Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lancashire XC Championships (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 6 JANUARY 2018 AT 1.30 PM
DISTANCE
6.7 KM
RACE STATS
WINNER 00:24:04  •  WINNER (F) 00:24:04  •  76 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
55th (55th)
Jenny McAndrew
00:36:52
+00:12:48
72.4%
59th (59th)
Claire Storozuk
00:39:12
+00:15:08
77.6%
61st (61st)
Sarah Roberts
00:40:00
+00:15:56
80.3%
63rd (63rd)
Tracy Parkinson
00:40:22
+00:16:18
82.9%
65th (65th)
Linda Ensby
00:42:18
+00:18:14
85.5%
70th (70th)
Michelle Hall
00:45:49
+00:21:45
92.1%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:28:22
Christina Singleton
2015
00:29:49
Autumn Pearson
2015
00:33:13
Dawn Tibbs
2017
00:35:54
Jenny McAndrew
2016
00:38:14
Yvonne Sharpe
2017
00:38:18
Verity Brown
2017
00:39:12
Claire Storozuk
2018
00:39:37
Linda Ensby
2017
00:40:00
Sarah Roberts
2018
00:40:22
Tracy Parkinson
2018
January 2018
28
LYTHAM ST ANNES
ROAD
28
PRESTON
ROAD
27
TODMORDEN
FELL
21
ROAD
20
MYTHOLMROYD
LDWA
20
MYTHOLMROYD
LDWA
14
HAWORTH
FELL
14
MULTI-TERRAIN
14
GARSTANG
ROAD
14
ROAD
14
KNUTSFORD
ROAD
07
FELL
06
X COUNTRY
06
X COUNTRY
01
FELL