Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Burnley (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 13 JANUARY 2018 AT 2.30 PM
DISTANCE
9.5 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:06  •  236 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2015  •  †2015  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(15 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
57th
David Fort
00:37:39
+00:06:33
24.2%
91st
Simon Smith
00:39:29
+00:08:23
38.6%
143rd
David Howard
00:42:19
+00:11:13
60.6%
148th
James Crook
00:42:45
+00:11:39
62.7%
160th
Gary Barwell
00:43:44
+00:12:38
67.8%
177th
Stephen White
00:44:45
+00:13:39
75.0%
184th
Sean Fitzpatrick
00:45:06
+00:14:00
78.0%
189th
John McDonald
00:45:30
+00:14:24
80.1%
190th
Matthew Scrivener
00:46:00
+00:14:54
80.5%
200th
Anthony Brown
00:47:14
+00:16:08
84.7%
201st
Scott Hunt
00:47:22
+00:16:16
85.2%
218th
Phillip Larter
00:49:38
+00:18:32
92.4%
226th
Lee Ford
00:53:28
+00:22:22
95.8%
232nd
Stephen Scrivener
00:57:06
+00:26:00
98.3%
236th
Lawrence Taylor
01:04:46
+00:33:40
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:48
Nick Gaskell
2017
00:36:39
Chris Singleton
2013
00:37:00
Paul Oldham
2017
00:37:39
David Fort
2018
00:38:26
Dave Potter
2015
00:38:30
Mick Dobson
2015
00:38:56
Frazer Durris
2015†
00:39:08
Paul Brown
2015
00:39:29
Simon Smith
2018
00:40:01
Chris Stanley
2015
January 2018
28
LYTHAM ST ANNES
ROAD
28
PRESTON
ROAD
27
TODMORDEN
FELL
21
ROAD
20
MYTHOLMROYD
LDWA
20
MYTHOLMROYD
LDWA
14
HAWORTH
FELL
14
MULTI-TERRAIN
14
GARSTANG
ROAD
14
ROAD
14
KNUTSFORD
ROAD
07
FELL
06
X COUNTRY
06
X COUNTRY
01
FELL