Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Barley Cabin
FELL RACE ON FRIDAY 11 JUNE 2010 AT 7.00 PM
DISTANCE
4 MILES
RACE STATS
WINNER 00:28:42  •  WINNER (F) 00:33:29  •  101 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(22 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
22nd
Paul Brown
00:33:00
+00:04:18
21.8%
23rd
Chris Campbell
00:33:05
+00:04:23
22.8%
24th
Matthew Haworth
00:33:05
+00:04:23
23.8%
26th
Anthony Hall
00:33:15
+00:04:33
25.7%
28th (1st)
Molly Ralphson
00:33:29
+00:04:47
27.7%
32nd
Matthew Waddington
00:34:12
+00:05:30
31.7%
37th
Dave Croll
00:35:18
+00:06:36
36.6%
38th
Matthew Wilcock
00:35:22
+00:06:40
37.6%
49th
John McDonald
00:36:33
+00:07:51
48.5%
52nd
Andrew Haworth
00:37:20
+00:08:38
51.5%
57th (4th)
Alison Hoyle
00:38:09
+00:09:27
56.4%
58th
Colin Ashworth
00:38:28
+00:09:46
57.4%
60th
Callum Whitfield
00:38:32
+00:09:50
59.4%
61st
Ian Hollas
00:38:34
+00:09:52
60.4%
62nd
Robert Smith
00:38:35
+00:09:53
61.4%
70th (7th)
Fionnuala Swann
00:40:28
+00:11:46
69.3%
76th
David Cummings
00:42:48
+00:14:06
75.2%
84th
Anthony Macro
00:43:39
+00:14:57
83.2%
87th
David Whitfield
00:44:05
+00:15:23
86.1%
94th (19th)
Sandra Campbell
00:47:22
+00:18:40
93.1%
95th
Joe Edmundson
00:47:53
+00:19:11
94.1%
98th
Kevin Macro
00:51:15
+00:22:33
97.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:33:00
Paul Brown
2010
00:33:05
Chris Campbell
2010
00:33:05
Matthew Haworth
2010
00:33:15
Anthony Hall
2010
00:34:12
Matthew Waddington
2010
00:35:18
Dave Croll
2010
00:35:22
Matthew Wilcock
2010
00:36:33
John McDonald
2010
00:37:20
Andrew Haworth
2010
00:37:58
Ben Ryder
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
00:33:29
Molly Ralphson
2010
00:38:09
Alison Hoyle
2010
00:40:28
Fionnuala Swann
2010
00:44:16
Fiona Hall
2011
00:47:22
Sandra Campbell
2010
00:48:52
Jenny Garside
2011
June 2010
27
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
20
NELSON
ROAD RACE
16
ROAD RACE
11
BARLEY
FELL RACE
06
ROBERTTOWN
ROAD RACE
06
RAWTENSTALL
TRIATHLON
05
KELBROOK
FELL RACE