Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Boys Club 10K
ROAD RACE ON WEDNESDAY 16 JUNE 2010 AT 7.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:59  •  WINNER (F) 00:40:44  •  91 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(21 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
11th
Paul Brown
00:39:22
+00:04:23
12.1%
14th
Dave Croll
00:39:40
+00:04:41
15.4%
16th
Matthew Haworth
00:39:44
+00:04:45
17.6%
18th
Chris Campbell
00:40:04
+00:05:05
19.8%
23rd (1st)
Molly Ralphson
00:40:44
+00:05:45
25.3%
30th
Matthew Waddington
00:41:50
+00:06:51
33.0%
37th
Tim Coyne
00:42:28
+00:07:29
40.7%
38th
Anthony Hall
00:42:33
+00:07:34
41.8%
39th
John McDonald
00:42:52
+00:07:53
42.9%
43rd
James Ellis
00:43:38
+00:08:39
47.3%
48th
Derrick Marsh
00:45:07
+00:10:08
52.7%
53rd
Robert Smith
00:45:54
+00:10:55
58.2%
53rd
Colin Ashworth
00:45:30
+00:10:31
58.2%
55th
Andrew Haworth
00:46:19
+00:11:20
60.4%
57th (8th)
Alison Hoyle
00:46:26
+00:11:27
62.6%
58th
Ian Hollas
00:46:52
+00:11:53
63.7%
69th
Callum Whitfield
00:50:09
+00:15:10
75.8%
76th
David Whitfield
00:53:37
+00:18:38
83.5%
81st (14th)
Jean Baistow
00:55:29
+00:20:30
89.0%
87th
Mark Whitfield
01:00:38
+00:25:39
95.6%
89th
Brian Baistow
01:01:01
+00:26:02
97.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:37
Dave Croll
2012
00:39:13
Paul Brown
2012
00:39:44
Matthew Haworth
2010
00:40:04
Chris Campbell
2010
00:40:31
Simon Kelly
2011
00:40:47
Tim Coyne
2009
00:40:52
Dean Ralphson
2009
00:40:57
Darren Horner
2012
00:41:13
Scott Grant
2012
00:41:37
Lee Booth
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
00:40:44
Molly Ralphson
2010
00:44:51
Fiona Hall
2011
00:45:26
Nicola Nuttall
2012
00:46:26
Alison Hoyle
2010
00:48:46
Jenny Garside
2011
00:48:52
Karen Wood
2012
00:52:23
Kimberley Livesey
2012
00:52:32
Rachel Whalley
2012
00:53:36
Karen Lonsdale
2011
00:55:29
Jean Baistow
2010
June 2010
27
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
20
NELSON
ROAD RACE
16
ROAD RACE
11
BARLEY
FELL RACE
06
ROBERTTOWN
ROAD RACE
06
RAWTENSTALL
TRIATHLON
05
KELBROOK
FELL RACE