Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Worsthorne Moor

MULTI-TERRAIN ON SUNDAY 15 AUGUST 2010 AT 11.00 AM
DISTANCE
6.7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:42:02  •  WINNER (F) 00:50:13  •  151 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(16 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th
Paul Brown
00:46:41
+00:04:39
9.9%
22nd
Matthew Haworth
00:47:48
+00:05:46
14.6%
30th
Dean Ralphson
00:48:37
+00:06:35
19.9%
31st
Chris Campbell
00:48:40
+00:06:38
20.5%
44th (1st)
Molly Ralphson
00:50:13
+00:08:11
29.1%
51st
James Ellis
00:50:49
+00:08:47
33.8%
55th
Matthew Waddington
00:51:29
+00:09:27
36.4%
64th
Anthony Hall
00:53:00
+00:10:58
42.4%
67th
John McDonald
00:53:34
+00:11:32
44.4%
69th
Andrew Haworth
00:54:02
+00:12:00
45.7%
78th
Ian Hollas
00:56:01
+00:13:59
51.7%
94th
Robert Smith
00:57:57
+00:15:55
62.3%
135th
Sandra Campbell
01:08:40
+00:26:38
89.4%
140th
Joe Edmundson
01:09:20
+00:27:18
92.7%
147th
Andrew Hall
01:19:04
+00:37:02
97.4%
32767th
Colin Ashworth
00:00:00
+23:17:58
21,700.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:14
John Whiteside
2015
00:44:03
Heath McDonald-Noble
2012
00:45:09
Dave Potter
2013
00:45:34
Darren Holland
2013
00:45:39
Chris Quigley
2014
00:46:03
Luke Turner
2016
00:46:27
Dave Croll
2013
00:46:41
Paul Brown
2010
00:46:58
Simon Kelly
2011
00:47:22
Ryan Belshaw
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:50:02
Christina Singleton
2013
00:50:13
Molly Ralphson
2010
00:51:26
Fiona Hall
2013
00:51:48
Kelly Whiteside
2015
00:53:28
Autumn Pearson
2014
00:54:18
Fionnuala Swann
2011
00:55:08
Nicola Nuttall
2016
00:55:51
Dawn Tibbs
2017
00:56:09
Michelle Brooks
2014
00:59:55
Karen Wood
2012
August 2010
29
ROAD RACE
28
CLITHEROE
FELL RACE
18
ROSSENDALE
FELL RACE
15
WORSTHORNE
MULTI-TERRAIN
08
FELL RACE
01
BURNLEY
ROAD RACE