Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Loch Ness Marathon

ROAD RACE ON SUNDAY 3 OCTOBER 2010
DISTANCE
26.2 MILES
RACE STATS
WINNER 02:20:50  •  WINNER (F) 02:46:37  •  2534 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2014  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
97th
Matthew Haworth
03:08:33
+00:47:43
3.8%
827th
Kerrie-Anne Bretherton
03:54:43
+01:33:53
32.6%
833rd
Matthew Waddington
03:55:08
+01:34:18
32.9%
1328th
Andrew Haworth
04:15:48
+01:54:58
52.4%
FASTEST 10 TAC MEN
03:08:33
Matthew Haworth
2010
03:36:07
Sean Haydock
2017
03:55:08
Matthew Waddington
2010
04:15:48
Andrew Haworth
2010
04:20:06
Joe Edmundson
2009
04:49:58
Graham Denney
2017
05:41:36
Simon Lister
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
03:54:43
Kerrie-Anne Bretherton
2010
04:12:45
Linda Ensby
2017
October 2010
31
WYCOLLER
FELL RACE
31
ACCRINGTON
ROAD RACE
30
LLANBERIS
ROAD RACE
24
HAWORTH
FELL RACE
24
FELL RACE
17
ROAD RACE
17
ROAD RACE
10
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
RELAY
03
ROAD RACE
03
INVERNESS
ROAD RACE