Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Fire Station 7
ROAD RACE ON SUNDAY 3 OCTOBER 2010 AT 11.00 AM
DISTANCE
7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:38:52  •  WINNER (F) 00:42:08  •  130 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
10th
Heath McDonald-Noble
00:43:57
+00:05:05
7.7%
21st
Sherif Dhaimish
00:47:24
+00:08:32
16.2%
38th
John McDonald
00:49:13
+00:10:21
29.2%
49th
Robert Smith
00:51:03
+00:12:11
37.7%
56th
Craig Eccles
00:52:09
+00:13:17
43.1%
99th (19th)
Nicola Nuttall
00:59:32
+00:20:40
76.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:57
Heath McDonald-Noble
2010
00:44:20
Chris Quigley
2012
00:46:54
Dave Croll
2009
00:47:24
Sherif Dhaimish
2010
00:49:10
Ken Livesey
2012
00:49:13
John McDonald
2010
00:50:11
Ian Hollas
2009
00:50:16
Derrick Marsh
2009
00:50:46
Craig Eccles
2011
00:51:03
Robert Smith
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:49:17
Nicola Nuttall
2012
00:58:19
Karen Lonsdale
2009
00:58:31
Kimberley Livesey
2012
00:59:28
Jill Maxfield
2012
October 2010
31
WYCOLLER
FELL RACE
31
ACCRINGTON
ROAD RACE
30
LLANBERIS
ROAD RACE
24
HAWORTH
FELL RACE
24
FELL RACE
17
ROAD RACE
17
ROAD RACE
10
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
RELAY
03
ROAD RACE
03
INVERNESS
ROAD RACE