Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Accrington 10K

ROAD RACE ON SUNDAY 31 OCTOBER 2010 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:57  •  WINNER (F) 00:41:43  •  330 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(12 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
28th
Sherif Dhaimish
00:40:11
+00:08:14
8.5%
46th
Philip Richardson
00:41:32
+00:09:35
13.9%
75th
John McDonald
00:43:43
+00:11:46
22.7%
97th
Ian Hollas
00:45:23
+00:13:26
29.4%
99th
Robert Smith
00:45:31
+00:13:34
30.0%
106th
Derrick Marsh
00:46:03
+00:14:06
32.1%
115th
Matthew Waddington
00:46:39
+00:14:42
34.8%
141st
Craig Eccles
00:48:18
+00:16:21
42.7%
177th (16th)
Kerrie-Anne Bretherton
00:51:09
+00:19:12
53.6%
200th
Anthony Macro
00:52:49
+00:20:52
60.6%
216th (23rd)
Karen Lonsdale
00:53:52
+00:21:55
65.5%
236th
Kevin Macro
00:56:56
+00:24:59
71.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:04
Paul Brown
2012
00:38:43
Chris Quigley
2012
00:39:33
Simon Kelly
2011
00:39:37
Dave Lord
2013
00:40:03
James Harris
2013
00:40:05
Daniel Pearson
2015
00:40:11
Sherif Dhaimish
2010
00:41:10
Tom Cosway
2015
00:41:29
Fraser Snape
2015
00:41:32
Philip Richardson
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:34
Nicola Nuttall
2015
00:46:25
Fiona Hall
2011
00:46:38
Tanya Bunkham
2015
00:47:09
Justine Jordan
2015
00:50:39
Jenny McAndrew
2015
00:51:09
Kerrie-Anne Bretherton
2010
00:52:11
Karen Lonsdale
2009
00:52:19
Deborah Stevenson
2014
00:52:54
Kimberley Livesey
2012
00:53:25
Karen Wood
2015
October 2010
31
WYCOLLER
FELL RACE
31
ACCRINGTON
ROAD RACE
30
LLANBERIS
ROAD RACE
24
HAWORTH
FELL RACE
24
FELL RACE
17
ROAD RACE
17
ROAD RACE
10
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
RELAY
03
ROAD RACE
03
INVERNESS
ROAD RACE