Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Green Drive Five

ROAD RACE ON SUNDAY 16 OCTOBER 2011
DISTANCE
5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:24:09  •  WINNER (F) 00:29:58  •  350 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
103rd
John McDonald
00:35:09
+00:11:00
29.4%
238th
Jean Baistow
00:44:14
+00:20:05
68.0%
255th
Jill Maxfield
00:45:27
+00:21:18
72.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:29:36
Graham Rose
2016
00:30:46
Frazer Durris
2016
00:31:11
Pete Baistow
2010
00:31:54
Dave Lord
2017
00:31:58
Jamie Osborne
2015
00:32:14
Martin Greenwood
2016
00:32:26
Adrian Blackledge
2016
00:35:09
John McDonald
2011
00:37:20
Andrew Mullen
2016
00:39:16
Wayne McIntosh
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:37:25
Tanya Bunkham
2016
00:39:01
Jasmine Aherne
2017
00:40:09
Jill Maxfield
2013
00:40:14
Jean Baistow
2013
October 2011
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
ACCRINGTON
ROAD RACE
29
KETTLEWELL
FELL RACE
29
LLANBERIS
ROAD RACE
23
HAWORTH
FELL RACE
23
BLACKPOOL
ROAD RACE
22
X COUNTRY
22
X COUNTRY
16
ROAD RACE
15
WATH UPON DEARNE
ULTRA
09
ROAD RACE
08
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
RELAY