Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Mini Predator
CYCLE RACE ON SUNDAY 7 AUGUST 2011
RACE STATS
WINNER 04:23:22  •  WINNER (F) 04:34:36  •  133 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
4th (1st)
Molly Ralphson
04:34:36
+00:11:14
3.0%
23rd
Philip Richardson
05:09:42
+00:46:20
17.3%
31st
Chris Crabtree
05:17:31
+00:54:09
23.3%
FASTEST 10 TAC MEN
05:09:42
Philip Richardson
2011
05:17:31
Chris Crabtree
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
04:34:36
Molly Ralphson
2011
August 2011
30
ROAD RACE
28
ROAD RACE
27
CLITHEROE
FELL RACE
19
TRAIL RACE
17
ROSSENDALE
FELL RACE
17
RAMSEY
ROAD RACE
15
PEEL
FELL RACE
14
FELL RACE
14
ROAD RACE
07
WORSTHORNE
TRAIL RACE
07
CYCLE RACE
07
CYCLE RACE
06
ROSTHWAITE
FELL RACE