Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Worsthorne Trail
TRAIL RACE ON TUESDAY 26 JUNE 2012 AT 7.00 PM
RACE STATS
WINNER 00:37:10  •  WINNER (F) 00:44:06  •  40 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th (2nd)
Molly Ralphson
00:44:43
+00:07:33
37.5%
17th
John McDonald
00:45:55
+00:08:45
42.5%
23rd
Ashley Eastwood
00:47:20
+00:10:10
57.5%
27th
Ian Hollas
00:48:09
+00:10:59
67.5%
28th
Ken Livesey
00:48:58
+00:11:48
70.0%
32nd (5th)
Karen Wood
00:51:14
+00:14:04
80.0%
35th (6th)
Kimberley Livesey
00:56:34
+00:19:24
87.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:49
Dale Grimshaw
2015
00:37:49
Nick Gaskell
2015
00:39:06
Chris Quigley
2013
00:39:22
Dave Potter
2013
00:40:11
Dave Lord
2013
00:40:14
Darren Holland
2013
00:41:20
Dean Ralphson
2013
00:41:36
Chris Campbell
2013
00:41:44
Ryan Belshaw
2013
00:42:22
Frazer Durris
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:43:04
Molly Ralphson
2013
00:44:43
Fiona Hall
2013
00:45:05
Autumn Pearson
2014
00:51:14
Karen Wood
2012
00:53:09
Rachel Whalley
2013
00:56:32
Deborah Stevenson
2014
00:56:34
Kimberley Livesey
2012
June 2012
29
ROAD RACE
26
WORSTHORNE
TRAIL RACE
24
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
24
TRIATHLON
17
ROAD RACE
17
NELSON
ROAD RACE
16
CONONLEY
FELL RACE
16
BUCKDEN
FELL RACE
13
OTLEY
ROAD RACE
10
ROAD RACE
08
FELL RACE
04
AUSTWICK
FELL RACE
03
LONGRIDGE
ROAD RACE
03
RAWTENSTALL
TRIATHLON
02
KELBROOK
FELL RACE
02
FELL RACE