Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Accrington 10K

ROAD RACE ON SUNDAY 30 OCTOBER 2011 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:41  •  WINNER (F) 00:41:32  •  303 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
19th
Simon Kelly
00:39:33
+00:05:52
6.3%
69th
John McDonald
00:45:18
+00:11:37
22.8%
72nd
Craig Eccles
00:45:28
+00:11:47
23.8%
84th
Derrick Marsh
00:46:21
+00:12:40
27.7%
86th
Fiona Hall
00:46:25
+00:12:44
28.4%
97th
Robert Smith
00:46:49
+00:13:08
32.0%
125th
Mark McConville
00:48:49
+00:15:08
41.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:04
Paul Brown
2012
00:38:43
Chris Quigley
2012
00:39:33
Simon Kelly
2011
00:39:37
Dave Lord
2013
00:40:03
James Harris
2013
00:40:05
Daniel Pearson
2015
00:40:11
Sherif Dhaimish
2010
00:41:10
Tom Cosway
2015
00:41:29
Fraser Snape
2015
00:41:32
Philip Richardson
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:34
Nicola Nuttall
2015
00:46:25
Fiona Hall
2011
00:46:38
Tanya Bunkham
2015
00:47:09
Justine Jordan
2015
00:50:39
Jenny McAndrew
2015
00:51:09
Kerrie-Anne Bretherton
2010
00:52:11
Karen Lonsdale
2009
00:52:19
Deborah Stevenson
2014
00:52:54
Kimberley Livesey
2012
00:53:25
Karen Wood
2015
October 2011
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
ACCRINGTON
ROAD RACE
29
KETTLEWELL
FELL RACE
29
LLANBERIS
ROAD RACE
23
HAWORTH
FELL RACE
23
BLACKPOOL
ROAD RACE
22
X COUNTRY
22
X COUNTRY
16
ROAD RACE
15
WATH UPON DEARNE
ULTRA
09
ROAD RACE
08
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
RELAY