Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
LATEST Ilkley Moor
FELL RACE ON SUNDAY 18 FEBRUARY 2018 AT 11.30 AM
DISTANCE
5 MILES
ASCENT
1260 FEET
RACE STATS
WINNER 00:37:24  •  WINNER (F) 00:42:58  •  308 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2012  •  2011  •  2009  •  2008  •  2007
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
75th
David Fort
00:49:46
+00:12:22
24.4%
80th
Craig Storozuk
00:50:12
+00:12:48
26.0%
149th
James Crook
00:57:01
+00:19:37
48.4%
188th
Kerrie-Anne Bretherton
01:00:30
+00:23:06
61.0%
204th
Christina Singleton
01:02:35
+00:25:11
66.2%
257th
Lucy Brown
01:10:53
+00:33:29
83.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:44:57
John Whiteside
2016
00:49:46
David Fort
2018
00:50:12
Craig Storozuk
2018
00:50:15
Neil Alderman
2012
00:51:38
Paul Brown
2015
00:52:31
Frazer Durris
2016
00:54:18
Ian Robinson
2016
00:54:38
William Titley
2009
00:54:42
Adam Wallwork
2015
00:54:44
Matthew Wilcock
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
01:00:30
Kerrie-Anne Bretherton
2018
01:02:35
Christina Singleton
2018
01:10:53
Lucy Brown
2018
February 2018
18
ILKLEY
FELL RACE
18
MULTI-TERRAIN
18
ROAD RACE
18
THIRLMERE
FELL RACE
17
TODMORDEN
FELL RACE
10
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
04
BLACKBURN
ROAD RACE
04
SOUTHPORT
ROAD RACE
04
HAWKSHEAD
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE
03
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE