Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
LATEST Myerscough 10
ROAD RACE ON SUNDAY 3 DECEMBER 2017 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 MILES
RACE STATS
WINNER 00:53:54  •  WINNER (F) 01:00:41  •  258 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Marc Smith
01:00:23
+00:06:29
2.7%
11th
Graham Rose
01:01:21
+00:07:27
4.3%
74th
John McDonald
01:15:06
+00:21:12
28.7%
127th
Colin Smith
01:22:50
+00:28:56
49.2%
156th
Graham Denney
01:27:21
+00:33:27
60.5%
167th (45th)
Linda Ensby
01:28:52
+00:34:58
64.7%
FASTEST 10 TAC MEN
01:00:23
Marc Smith
2017
01:01:21
Graham Rose
2017
01:15:06
John McDonald
2017
01:22:50
Colin Smith
2017
01:27:21
Graham Denney
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
01:28:52
Linda Ensby
2017
December 2017
03
BILSBORROW
ROAD RACE