Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Widdop

FELL ON WEDNESDAY 17 JULY 2013 AT 7.15 PM
DISTANCE
7 MILES
ASCENT
1200 FEET
RACE STATS
WINNER 00:50:58  •  WINNER (F) 01:00:52  •  157 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(19 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Dave Potter
00:58:26
+00:07:28
10.2%
27th
Ryan Belshaw
01:00:42
+00:09:44
17.2%
29th
Dean Ralphson
01:01:23
+00:10:25
18.5%
44th
Peter Stobbs
01:03:21
+00:12:23
28.0%
45th
Calum Grant
01:03:22
+00:12:24
28.7%
52nd (2nd)
Molly Ralphson
01:04:28
+00:13:30
33.1%
67th (3rd)
Debbie Earnshaw
01:06:39
+00:15:41
42.7%
77th (4th)
Fiona Hall
01:08:15
+00:17:17
49.0%
93rd
Ian Hollas
01:11:47
+00:20:49
59.2%
95th (7th)
Kerrie-Anne Bretherton
01:12:07
+00:21:09
60.5%
105th
Ken Livesey
01:14:22
+00:23:24
66.9%
108th
David Cummings
01:15:14
+00:24:16
68.8%
118th
Adam Howard
01:17:29
+00:26:31
75.2%
129th (12th)
Autumn Pearson
01:20:49
+00:29:51
82.2%
135th (17th)
Rachel Whalley
01:23:14
+00:32:16
86.0%
137th
Simon Lister
01:25:12
+00:34:14
87.3%
138th
Mark McConville
01:25:13
+00:34:15
87.9%
147th (21st)
Karen Wood
01:31:25
+00:40:27
93.6%
DNF
Fionnuala Swann
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
00:53:38
John Whiteside
2016
00:54:33
Dale Grimshaw
2015
00:58:26
Dave Potter
2013
00:59:22
Peter Stobbs
2010
01:00:42
Ryan Belshaw
2013
01:00:46
Jim Garside
2011
01:01:23
Dean Ralphson
2013
01:03:03
Harry Kaye
2015
01:03:04
Andrew Braithwaite
2015
01:03:22
Calum Grant
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:04:28
Molly Ralphson
2013
01:06:39
Debbie Earnshaw
2013
01:08:15
Fiona Hall
2013
01:12:07
Kerrie-Anne Bretherton
2013
01:16:04
Susie Pedder
2016
01:20:49
Autumn Pearson
2013
01:22:10
Jenny Garside
2014
01:23:14
Rachel Whalley
2013
01:31:25
Karen Wood
2013
01:37:46
Elizabeth Allison
2015
July 2013
31
WATERFOOT
FELL
31
TODMORDEN
TRAIL
28
TENBY
ROAD
28
BURNLEY
ROAD
27
COWLING
FELL
24
TODMORDEN
TRAIL
23
WORSTON
RELAY
21
ROAD
21
MIDDLETON
ROAD
21
ROAD
20
LLANBERIS
FELL
20
WARTON
FELL
20
ROAD
17
WIDDOP
FELL
17
FELL
17
FELL
16
LITTLEBOROUGH
ROAD
14
LYTHAM ST ANNES
ROAD
14
LEEDS
ROAD
10
STIRTON
FELL
09
TODMORDEN
FELL
07
TRAIL
07
CATFORTH
ROAD
06
OAKWORTH
FELL
06
HEPTONSTALL
FELL
06
GARSTANG
CYCLING
02
CARNFORTH
FELL