Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leigh (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 11 OCTOBER 2014 AT 2.15 PM
RACE STATS
WINNER 00:35:55  •  246 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
32nd
Nick Gaskell
00:41:02
+00:05:07
13.0%
42nd
David Edmondson
00:41:47
+00:05:52
17.1%
46th
Dave Potter
00:42:04
+00:06:09
18.7%
133rd
Jamie Osborne
00:48:08
+00:12:13
54.1%
195th
Colin Smith
00:53:00
+00:17:05
79.3%
238th
Wayne McIntosh
01:02:07
+00:26:12
96.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:00
Dave Lord
2013
00:37:24
Graham Rose
2013
00:37:25
Chris Singleton
2017
00:37:37
Dave Potter
2013
00:37:39
Heath McDonald-Noble
2012
00:38:47
Martin Greenwood
2015
00:39:09
Simon Kelly
2011
00:39:23
Nick Gaskell
2016
00:39:41
Dave Croll
2011
00:39:59
Paul Oldham
2017
October 2014
26
WYCOLLER
FELL
26
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
26
ACCRINGTON
ROAD
26
RIVINGTON
TRAIL
25
X COUNTRY
25
TRAIL
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
KETTLEWELL
FELL
25
TRAIL
19
ROAD
19
ROAD
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
19
ROAD
19
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
COLNE
ROAD
18
ROTHERHAM
ULTRA
18
PILLING
ROAD
12
HAWORTH
FELL
12
BLACKPOOL
ROAD
12
ROAD
11
AMBLESIDE
FELL
11
SALWICK
ROAD
05
ROAD
05
ROAD
05
MULTI-TERRAIN
05
RELAY
05
ROAD
05
BOURNEMOUTH
ROAD
04
TRAIL
04
CAPEL CURIG
TRIATHLON