Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Stan Curran Birthday Reservoir 5K
MULTI-TERRAIN ON THURSDAY 20 AUGUST 2015 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:02  •  WINNER (F) 00:18:20  •  81 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Tom Cosway
00:18:23
+00:02:21
22.2%
22nd
David Howard
00:20:09
+00:04:07
27.2%
44th
Colin Smith
00:22:53
+00:06:51
54.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:18:23
Tom Cosway
2015
00:19:19
Adam Howard
2016
00:19:34
Dale Grimshaw
2014
00:20:09
David Howard
2015
00:21:30
John McDonald
2016
00:22:11
David Walmsley
2014
00:22:53
Colin Smith
2015
00:24:11
David Pickles
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:29:50
Suzanne Davies
2013
August 2015
31
KESWICK
FELL
30
GRASMERE
FELL
30
GREENWICH
ROAD
30
MULTI-TERRAIN
30
MULTI-TERRAIN
29
LANCASTER
ROAD
29
MALHAM
FELL
29
FELL
29
FELL
29
PENDLETON
FELL
23
WARRINGTON
ROAD
23
ROAD
23
ROAD
23
ROAD
22
BURNSALL
FELL
22
FELL
22
PILLING
ROAD
22
FELL
20
MULTI-TERRAIN
19
LOVECLOUGH
FELL
16
FELL
16
MULTI-TERRAIN
16
SEDBERGH
FELL
15
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
MULTI-TERRAIN
15
ULTRA
12
HASLINGDEN
FELL
09
ROAD
09
TRAWDEN
FELL
09
MULTI-TERRAIN
09
ULVERSTON
MULTI-TERRAIN
08
DUDDON VALLEY
FELL
08
ULTRA
06
TRAIL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
WATERFOOT
FELL
02
WORSTHORNE
TRAIL
02
ROAD
02
FARLETON
FELL
01
ROSTHWAITE
FELL